RAOP jedna od najboljih privatizacija u Srpskoj

SRNA
RAOP jedna od najboljih privatizacija u Srpskoj

Bijeljina - SNSD smatra da je privatizacija firme "Energoinvest - Rasklopna oprema /RAOP/" jedna od najboljih privatizacija koje su se desile u Republici Srpskoj - saopštio je poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Siniša Dodik.

On je naglasio da SNSD ocjenjuje da sadašnja opozicija nema nikakvo moralno pravo da pominje riječ privatizacija, jer je uništila mnoge ljudske sudbine kao posljedicu privatizacija koje su oni provodili.

Prema njegovima riječima, ruski partner kupio je pokretnu i nepokretnu imovinu i osnovao novo preduzeće "Elektroinžinjering".

U novoosnovanom preduzeću "Elektroinžinjering" zaposleno je oko pedesetak radnika bivšeg RAOPA-a, a u budućem periodu sa razvojem proizvodnje rukovodstvo "Elektroinžinjeringa" će sukcesivno preuzimati i sve ostale radnike RAOPA-a.

SNSD smatra da je poražavajuće to što PDP kao jeftin politički poen koristi situaciju u kojoj se nalaze radnici koji će u budućem periodu početi sa radom u novoformiranom preduzeću "Elektroinžinjering".

SNSD je vodio brigu o radnicima RAOP-a, vodiće je i ubuduće, a PDP ne treba da brine jer radnici znaju najbolje kako je bilo kada je o njima brigu vodio PDP na čelu sa Mladenom Ivanićem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana