Radnici i dalje ispred zgrade Medicinske elektronike

Glas Srpske
Radnici i dalje ispred zgrade Medicinske elektronike

BANjA LUKA - Uprava "Medicinske elektronike" ni juče nije postupila u skladu sa prošlonedjeljnim rješenjem Osnovnog suda Banja Luka, kojim joj je naloženo da omogući nesmetan ulazak radnicima Centra za medicinska istraživanja u poslovne prostorije objekta "C".

Predsjednik Sindikata zdravstva i socijalne zaštite RS Milenko Granulić rekao je da su radnici Centra juče došli na svoja radna mjesta, ali da im privatno obezbjeđenje i dalje ne dozvoljava ulazak u prostorije Centra, javila je Srna.

- Radnicima Centra obratio se juče privremeni stečajni upravnik Lazo Tomić, koji je obećao da će u toku dana biti popisana imovina Centra, poslije čega bi svi radnici trebalo da počnu sa radom - kazao je Granulić.

Osnovni sud u Banjoj Luci donio je krajem prošle sedmice rješenje o otvaranju prethodnog stečajnog postupka po zahtjevu grupe radnika "Medicinske elektronike", kao i rješenje o privremenoj mjeri obezbjeđenja kojom se upravi nalaže da odmah po prijemu ovog rješenja omogući nesmetan ulazak radnicima predlagača u poslovne prostorije objekta "C".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana