Prodati samo auta i traktor

M. Č.
Prodati samo auta i traktor

Bijeljina - Na prvoj licitaciji za prodaju imovine Bobar banke u petak su prodata samo tri automobila i traktor za oko 45.000 KM.

Prva javna prodaja imovine banke u likvidaciji obavljena je u njenim prostorijama u Bijeljini. Za ponuđenih sedam "škoda", jedan "audi Q7" i traktor stigle su 22, a prihvaćeno je 18 ponuda. Prodati su "audi" za 18.735, traktor za 5.833 i dvije "škode" po cijeni od 4.511 i 15.111 KM. Predsjednik Komisije za sprovođenje licitacije Savo Ševaljević rekao je da nije bilo interesa za preostalih pet automobila, nekretnine, mašine i opremu.

- Zadovoljni smo cijenama za automobile i traktor. Čak su neke više nego što je procijenjena vrijednost - rekao je Ševaljević.

On je istakao da nije iznenađen zbog toga što nije bilo interesa za ostalu imovinu, jer se kako je rekao na prvoj licitaciji uglavnom niko ne prijavljuje, jer svi očekaju niže cijene na drugoj.

- Procjenitelj je, međutim, vrlo korektno postavio cijene i na drugoj licitaciji ćemo ići sa vrlo malim popustima -  rekao je Ševaljević i dodao da bi oglas za novu licitaciju mogao da bude raspisan krajem avgusta.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana