Priznanje kompaniji «Dnevne Nezavisne novine«

nezavisne.com
Priznanje kompaniji «Dnevne Nezavisne novine«

Banjaluka - Kompanija "Dnevne Nezavisne novine" dobitnik je priznanja Područne privrede komore Banjaluka, koja su dodjeljena privrednim društvima iz RS koja u ovoj godini obilježavaju značajne jubileje u svom poslovanju.

Priznanja su dodjeljena za 10 preduzeća sa područja Banjalučke regije koja su se istakla značajnim poslovnim rezultatima i doprinjela promociji privrede u zemlji i inostranstvu.

Ceremonija dodjele organizovana je juče u Banjaluci, a priznanje u ime kompanije "Dnevne Nezavisne novine", koja ove godine obilježava 20 godina postojanja i uspješnog rada, preuzela je Diana Radić, član Uprave. Pored "Nezavisnih", priznanja su dobili i "Nova Dipo" Gornji Podgradci za 160 godina rada, zatim "Autoprevoz" Banjaluka, GP "Krajina" Banjaluka i "Nestro petrol" Banjaluka, za 70 godina postojanja. Takođe, priznanja su uručena i firmama "Autotransport" Prijedor za 55 godina rada, zatim Hotelu "Prijedor" za 30 godina poslovanja, te firmama "Lanaco" Banjaluka i "Adria MM" Banjaluka za 25 godina rada. Za 20 godina uspješnog rada, nagradu je dobila i firma "Elnos" Banjaluka.

Goran Račić, predsjednik Područne privredne komore Banjaluka, rekao je da je riječ o preduzećima koja predstavljaju primjer uspješnih poslovnih kompanija, koje su se u prethodnom periodu isticala u okviru svojh djelatnosti i koja zaslužuju da budu nagrađena za tradiciju i kvalitet u poslovnom smislu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana