Prezentacije i savjeti za kupce i posjetioce

Dijana Kondić
Prezentacije i savjeti za kupce i posjetioce

KOZARSKA DUBICA - Centrum market Kozarska Dubica organizovao je juče "Proljećni kućni sajam", na kojem su izlagači iz oblasti građevinarstva i opreme za dom prezentovali svoje proizvode, te zainteresovanima pružili korisne savjete.

Direktor marketinga Centruma Branko Vidaković kazao je da je Centrum, kako bi sačuvao ulogu dobrog domaćina, osim sajamskih cijena, za svoje kupce i druge posjetioce pripremio bogat program.

- Osim izuzetno povoljnih cijena kupci i posjetioci Centruma mogli su da uživaju u muzičkom programu, te u besplatnom piću i roštilju -  rekao je Vidaković.

On je istakao da je jednodnevni "Proljećni kućni sajam" Centruma u Kozarskoj Dubici privukao veliki broj posjetilaca koji su bili u prilici da obave kupovinu po nižim cijenama ili samo da pogledaju izloženo.

"Proljećni kućni sajam" narednih dana biće organizovan i u prodajnim objektima Centruma u Gradišci, Laktašima i Banjoj Luci.
- Na svakoj lokaciji može se očekivati oko 50 izlagača sa korisnim savjetima i stručnim prezentacijama iz oblasti građevinarstva i opreme za uređenje doma - rekao je Vidaković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana