Poslovni kompleks Bobar banke u Srpcu ponuđen za 1,47 miliona KM

M. L.
Poslovni kompleks Bobar banke u Srpcu ponuđen za 1,47 miliona KM

BANjALUKA - Bobar banka Bijeljina u stečaju i NLB banka Banjaluka ponudile su na prodaju kompleks poslovnih objekata sa zemljištem u Srpcu po početnoj cijeni od 1,47 miliona maraka.

U oglasu o prodaji nepokretne imovine navedeni su objekti i zemljište koji se prodaju u zatečenom imovinsko-pravnom statusu, u viđenom stanju.

Pravo učešća u javnoj prodaji imaju sva pravna i fizička lica koja uplate depozit u iznosu od 50.000 maraka najkasnije do 15. septembra ove godine na transakcioni račun Bobar banke u stečaju Bijeljina broj 555-090-00565201-27, otvoren u Novoj banci Banjaluka.

- Prodaja imovine obaviće se putem usmenog javnog nadmetanja 20. septembra sa početkom u 12 časova u prostorijama Bobar banke - navedeno je u oglasu koji je juče objavljen u “Glasu Srpske”.

Kupac je dužan da kupoprodajnu cijenu, umanjenu za iznos plaćenog depozita, plati u roku od 15 radnih dana od dana održavanja javne prodaje, a osam dana nakon uplate ukupnog iznosa kupac je dužan da zaključi notarski ugovor o kupoprodaji. Sve troškove oko sačinjavanja, ovjere i sprovođenja kupoprodajnog ugovora u javnom registru, naknade, takse i poreze u vezi sa kupljenom imovinom, uključujući i eventualni porez na kapital ili PDV, snosi kupac.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana