Pčelica pobjednik Našeg biznisa

Glas Srpske
Pčelica pobjednik Našeg biznisa

BANjALUKA - Tim "Pčelica" iz Doboja pobjednik je televizijskog šoua Radio-televizije RS (RTRS) "Naš biznis" kojeg je ova medijska kuća nagradila sa 10.000 KM, saopšteno je iz RTRS-a.

Tim "Pčelica" dobio je ukupno 27 bodova, sedam više od drugoplasirane ekipe "Biodizel". Na trećem mjestu je tim "Oldtajmer", na četvrtom "Piroliza", peto mjesto zauzeo je tim "Suvenir", a najmanje bodova imao je tim "Višnja".
Generalni direktor RTRS-a Dragan Davidović pobjednicima je uručio ček od 10.000 KM.

- Poslije velikog uspjeha prve sezone serijala, veliko nam je zadovoljstvo da smo i u drugoj sezoni postigli isti, ako ne i veći uspjeh - rekao je Davidović.
RTRS je pobjednike nagradila sa 10.000 KM, a sve finaliste vikendom za dvije osobe u Banji Vrućici. NLB Razvojna banka Banjaluka pobjednicima daje kredit od 30.000 KM kojem će biti otpisana pripadajuća kamata.
Privredna komora RS pobjednike i finaliste nagrađuje poslovnim obrazovanjem, sajamskim predstavljanjem i poslovnim informisanjem ukupne vrijednosti do 5.000 maraka. Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća za pobjednike je obezbijedila novčani iznos na ime minimalnog osnivačkog kapitala društva sa ograničenom odgovornošću, te novčani iznos na ime troškova registracije društva. +++

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana