Otvoren sajam namještaja, RS na jednom štandu

Agencije
Otvoren sajam namještaja, RS na jednom štandu

Beograd - Na 50. međunarodnom sajmu namještaja, koji je danas otvoren u Beogradu predstavilo se oko 500 izlagača iz Srbije i inostranstva, a Republika Srpska je organizovano predstavila svoje drvoprerađivače na posebnom štandu, prenose agencije.

Izlagači iz Srpske predstavljeni su u hali četiri Beogradskog sajma na zajedničkom štandu, u organizaciji Privredne komore Republike Srpske i uz pomoć i podršku Ministarstva za ekonomske odnose Srpske i Predstavništva Republike Srpske u Beogradu.

Na štandu površine oko 200 metara kvadratnih predstavljena su tri izlagača iz Srpske, dok se više od 50 drvoprerađivača i proizvođača namještaja i ostalih proizvoda od drveta predstavilo kataloški.

Među učesnicima sajma, koji će trajati do 18. novembra, su izlagači iz cijele BiH, iz Mostara i Sarajeva, a nacionalne izložbe priređuju Slovenija, Hrvatska, Rumunija i Turska.

Sajam, koji se održava pod motom “Šta Vam nedostaje”, otvorio je ministar spoljne i unutrašnje trgovine Srbije Rasim Ljajić koji je rekao da drvna industrija, uprkos ekonomskim teškoćama, bilježi pozitivne rezultate.

Međunarodni sajam namještaja u Beogradu je najznačajnija sajamska manifestacija u oblasti namještaja, uređenja enterijera i prateće industrije repromaterijala i mašina za industriju namještaja u Srbiji i regionu jugoistočne Evrope.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana