Otvoren prodajni salon vozila seat

Glas Srpske
Otvoren prodajni salon vozila seat

BANjA LUKA - Manifestacijom "Dani otvorenih vrata", koja je počela juče u organizaciji preduzeća ICM auto d.o.o., zvanično je otvoren prodajni salon "seat" vozila u Banjoj Luci.

Iako je tek počeo sa radom, u salonu, koje se nalazi u ulici Prijedorski put bb, već je izložen veliki dio proizvoda i modela koje "seat" ima u BiH.

- S obzirom da je na ovim prostorima "seat" relativno nepoznat, otvaranjem salona i manifestacije "Dani otvorenih vrata" želimo ljudima koji žive ovdje i potencijalnim kupcima "seat" vozila na bh. tržištu, približiti ovaj brend - kazala je direktor i vlasnik preduzeća ICM auto d.o.o. Jasmina Joković.

Manifestacija će trajati još danas i sutra, a Jokovićeva ističe da je organizovana kako bi svi posjetioci i potencijalni kupci mogli provozati i testirati neki od izloženih vozila, odnosno "seat ibicu", "seat leona" i "alteu XL".

- Radi se o visoko kvalitetnom brendu vozila, koji je u sklopu koncerna "Folksvagena". To je veoma visoko pozicioniran brend, možemo reći odmah ispod "audija". Svi posjetioci koji budu zainteresovani za naša vozila mogu dobiti i ponudu za kreditiranje, sve potrebne informacije o vozilima, a za naše goste i ljubitelje "seata" pripremili smo i prigodne poklone - rekla je Jokovićeva.

Prema njenim riječima, za "seat" je ovo godina "ibice", novog modela, koji se veoma dobro "probija" na tržištu i koji je trenutno među najnaprednijim vozilima. "Seat ibica" je na testu dobio pet zvjezdica, što ga svrstava u sam vrh vozila kada je riječ o sigurnosti.

- Cijene automobila koje nudimo prilagođene su tržištu, a imamo i atraktivnu ponudu, kao na primjer automobil "altea XL", koji košta 28.932 marke i to je trenutno, u klasi takvog vozila, najbolja i najpovoljnija cijena. Za desetak dana potencijalnim korisnicima prezentovaćemo i novi model "seat ekseo" - istakla je Jokovićeva i dodala da je u planu saradnja sa većim brojem banaka u bh. oko finansiranja kupaca "seata".

Servis

Jasmina Joković kazala je da u Glamočanima kod Banje Luke postoji ovlašćeni serviser "seata".

- Kako "seatovim", tako i drugim korisnicima, ovaj servis može ponuditi punu uslugu, od mehanike, preko lakirnice pa do limarije - dodala je Jokovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana