Osiguranje „Aura“ otvorilo poslovni objekat u Bijeljini: Kompletna usluga registracije na jednom mjestu

M.L.
Osiguranje „Aura“ otvorilo poslovni objekat u Bijeljini: Kompletna usluga registracije na jednom mjestu

BIJELjINA - Osiguranje „Aura“ Banjaluka otvorilo je novi moderan poslovni objekat u Bijeljini, a osim usluga iz oblasti osiguranja, u sklopu objekta građanima je na raspolaganju i stanica za tehnički pregled vozila, opremljena po najvišim standardima, koja omogućava kompletnu uslugu registracije na jednom mjestu.

Novi poslovni objekat klijenti mogu posjetiti u ulici Filipa Višnjića 245 u Bijeljini, svakim radnim danom od osam do 16 časova i subotom od osam do 12 časova.

Direktor prodaje Anđelko Ateljević rekao je da je ovo 11. tehnički pregled koji je otvoren, uključujući i dvije stanice koje su u izgradnji u Trebinju i Istočnom Sarajevu.  

- Osiguranje „Aura“ je u proteklih osam i po mjeseci ostvarilo impozantan poslovni rezultat i do sada je realizovano čak 20 miliona premije. „Aura“ je domaće osiguravajuće društvo koje broji više od 80 prodajnih mjesta na teritoriji Srpske i BiH i više od 250 zaposlenih i saradnika. Za sve klijente omogućili smo kompletnu uslugu registracije po sistemu ključ u ruke, a u saradnji sa Mikrokreditnim društvom „Auris“ i registraciju na više mjesečnih rata - kazao je Ateljević.

U Osiguranju „Aura“ navode da su posebno ponosni na rezultat isplaćene štete, koji ih svrstava u lidere iz oblasti osiguranja.

- U 2020. godini ostvaren je visok procenat u rješavanju odštetnih zahtjeva, isplaćeno je 100 odsto pravno osnovanih slučajeva. Klijentima je isplaćena šteta veća od 6,3 miliona KM - naveli su u Osiguranju „Aura“. Kako bi klijentima pružili maksimalnu sigurnost, proširili su paletu proizvoda novim proizvodom, osiguranjem zaštite stečenog bonusa.

- Vozači godinama grade bonus, koji gube prilikom nastanka štetnog događaja. Sada mogu da ga zaštite zaključenjem dopunske polise stečenog bonusa - ističu u „Auri“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana