Oglas skraćuje put ka uspjehu

Anita Janković
Oglas skraćuje put ka uspjehu

Banjaluka - Izlazak jubilarnog 100. broja "Oglasa" svečano je obilježen u Banjaluci uz zdravicu sa klijentima i saradnicima i želje da bude nastavljen brz razvoj ovog brenda.

"Oglas" izlazi svake srijede u okviru dnevnih novina "Glas Srpske" i za kratko vrijeme postao je veliki uspjeh. Predstavnici "Glasa Srpske" i oglašivači izrazili su nadu da će uz "Oglas" biti slavljeni mnogi jubileji, a i da će na njegovim stranicama biti sve veći broj oglasa u kojima se kupuje, prodaje, zapošljava, poklanja, a nerijetko traži i pronalazi ljubav.

Izlazak jubilarnog broja "Oglasa" obilježen je prigodnom proslavom u restoranu "Pastir" - Rafting centra "Kanjon" u Banjaluci uz prisustvo stotinjak aktuelnih i budućih klijenata, čitalaca, oglašivača i prijatelja. Okupljeni su imali priliku da se upoznaju sa idejom na osnovu koje je nastao "Oglas", ali i da uživaju u muzici i druženju.

Prvi broj "Oglasa" izašao je 10. aprila 2013. godine i od tada je čitaocima na raspolaganju besplatno u okviru "Glasa Srpske". "Oglasi" su za kratko vrijeme postali brend, a profesionalnost i dosljednost prepoznali su brojni domaći i strani klijenti i oglašivači.

Direktor "Glasa Srpske" Boris Dmitrašinović je istakao da u RS postoje oglasi sa dužom tradicijom od "Oglasa", ali da nijedan nema ono što ima "Oglas".

- Mi smo besplatni i to nas izdvaja od ostalih, a imamo mjesečni tiraž ravan godišnjem tiražu konkurencije i ogromnu i vjernu čitalačku publiku - rekao je Dmitrašinović.

On je dodao da su to prepoznali i mnogi partneri  i da će se i ubuduće truditi da opravdaju zadobijeno povjerenje.

- Reklame na stranicama "Oglasa" pregledaju hiljade ljudi širom zemlje. Radićemo na modernizaciji i sve podići na još viši nivo jer se ne želimo kockati sa povjerenjem koje nam je ukazano. Iskreno se nadam da smo u periodu koji je iza nas olakšali svakodnevno poslovanje naših klijenata i pozivam sve da nam se pridruže i oglašavaju se u "Oglasu" - dodao je Dmitrašinović.

Zadovoljni klijenti su misija svake kompanije. Ako je suditi po njihovim osmijesima na proslavi jubileja onda su "Oglasi" već ispunili svoju misiju.

- Sarađujemo sa "Oglasom" od samog početka njegovog izlaženja i prisutni smo u svakom broju. Prezadovoljni smo saradnjom, jer je s druge strane profesionalan tim predan svom poslu. Nikada nismo imali bilo kakav problem, a sve što je dogovoreno bilo je završeno i prije samog roka. Izabrali smo "Oglas" zato što ga čitaoci dobijaju besplatno uz dnevne novine i što ima najveću čitanost u RS - rekao je Saša Pletikosa iz preduzeća "Parkelj".

On je istakao da je "Oglas" najbolji oglasnik u RS u kojem mogu ponuditi svoje usluge.

- "Oglas" je jedan od ključnih partnera u našem poslovanju. Oglašavanje u "Oglasu" dovelo nam je nove klijente, poboljšalo prodaju i omogućilo da se za našu firmu daleko čuje. I ubuduće će oni biti naš izbor kada je u pitanju oglašavanje kao što biramo i "Glas Srpske" kada želimo da se blagovremeno i istinito informišemo - rekao je Pletikosa.

U Zdravstvenoj ustanovi "Laganin" istakli su zadovoljstvo uslugama i popularnošću koju su stekli oglašavanjem u "Oglasu".

- Naša klinika sa "Oglasom" sarađuje skoro dvije godine i prezadovoljni smo. Od kada smo zajedno očigledan je veći priliv pacijenata. Planiramo nastaviti saradnju na duži vremenski period - rekao je vlasnik i direktor pomenute klinike dr Nikola Laganin.

"Oglas" postoji da bi građani prodavali, kupovali ili mijenjali sve čime raspolažu, a poslovnim subjektima da svoju robu i usluge učine bližim širokom čitalačke publike. Nerijetko se u njemu nađu i oglasi lične prirode pomoću kojih mnogi pronalaze životnog partnera.

- To je posebna draž našeg posla i presrećni smo kada čujemo da je neko na našim stranicama pronašao ljubav svog života - istkali su predstavnici "Oglasa".

Pred sebe stavljaju zadatak da i ubuduće slijede ideju koja je utkana u prvi broj objavljen 10. aprila 2013. godine.

Zahvalnice

Na obilježavanju izlaska jubilarnog broja "Oglasa" klijentima su uručene zahvalnice i pokloni. Zahvalnice su dobili Veterinarska ambulanta "Vet medik", "Verano motors", cvjećara "Orhideja", "Fortuna", roštiljnica "Mira" i mnogi drugi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana