Novi parfemi nadohvat ruke

S. T.
Novi parfemi nadohvat ruke

NOVI GRAD - Kompanija "Didako komerc" otvorila je u centru Novog Grada na prostoru od oko 80 kvadratnih metara novi maloprodajni objekat "Didako šop".

Direktor maloprodaje Aleksandra Mandić je potvrdila da je riječ o šesnaestom objektu takvog tipa, a u najnovijem obezbijeđeno je šest novih radnih mjesta za Novograđane.

- Riječ je klasičnom "Didako šopu" koji je prepoznatljiv po svom asortimanskom sklopu sa dosta dekorativne i preparativne kozmetike, mirisnih linija, po poklon šopu, ručno izrađenim oslikanim i lijevanim staklima, ručnim radovima humanitarnih organizacija i naših umjetnika i neizbježnom kozmetičkom bebi-programu - rekla je Mandićeva.

Već deset godina "Didako komerc" je distributer više od deset svjetskih brendova. Ova kompanija ima sedam maloprodajnih objekata u Banjoj Luci, jedan u Istočnom Sarajevu, tri u Tuzlanskom kantonu i jedan u Gradišci. Zapošljava ukupno 130 radnika.

Vlasnik firme "Didako komerc" Emir Omić je istakao da su se za Novi Grad opredijelili jer je to grad koji se nalazi na pograničnom mjestu i gdje ima dosta kupaca iz susjedne Hrvatske.

- Drugi razlog je što do sada nismo prepoznali nijednog saradnika koji je bio spreman da otvori jedan ovakav prodajni objekat i mi kao distributer intervenišemo tamo gdje nemamo dobru distribuciju i otvaramo našu prodavnicu, koja ima bogatu ponudu, rekao je Omić.

On je dodao i da je najbolji način da se ove godine obilježi 10 godina rada firme otvaranje novih radnih mjesta.

- Planirano je otvaranje naših maloprodajnih objekata na još najmanje tri lokacije, što će biti zavidan broj prodajnih jedinica i mislimo da je to najbolji odgovor ekonomskoj krizi - rekao je Omić.

Za mnogobrojne kupce prilikom otvaranja "Didako šopa" u Novom Gradu obezbijeđeni su prigodni pokloni, a svi kupci su bili ujedno i učesnici nagradne igre. Osim bogate ponude, sve kupce ove prodavnice tokom aprila očekuju i aktuelne akcije, tako da "Didako komerc" svim kupcima novog parfema Kajli Minog "Couture" daruje majicu Kajli Minog.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana