Novi kreditni proizvodi od septembra

M. Č.
Novi kreditni proizvodi od septembra

Banjaluka - Unikredit banka Banjaluka pripremila je za klijente novu ponudu kreditnih linija i depozita, a promotivna kampanja tih proizvoda krenuće u septembru, najavio je član uprave i izvršni direktor za maloprodaju Unikredit banke Banjaluka Slaven Rukavina.

- Kreditiranje je sigurno jedan od najodgovornijih poslova u bankarskoj industriji, ali je on nužan i potreban jer bez kreditiranja i novih investicija neće biti ni rasta. Važno je samo kredit usmjeriti u prave stvari, a ne koristiti ga za kupovinu dobara od kojih nema nikakve ekonomske koristi. Unikredit banka je upravo, vodeći se time,  formirala i novu ponudu kredita s kojom krećemo od septembra, a vjerujemo da ćemo biti prepoznati na tržištu RS - istakao je Rukavina.

On je najavio i olakšanje za klijente u obavljanju platnog prometa.

- Korišćenjem internet bankarstva klijenti obavljaju sve bezgotovinske transakcije brzo i sa bilo kojeg mjesta. Do kraja godine očekuje nas i otvorenje prve dvadesetčetvoročasovne zone u Banjaluci, gdje će klijentima biti omogućeno obavljanje bezgotovinskih i gotovinskih transakcija na uređajima 24 časa dnevno, sedam dana u sedmici. Za one koji još vole klasičan način obavljanja platnog prometa, tu su i naši šalteri u 43 jedinice širom RS - kazao je Rukavina.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana