Naša Banka i mališani obilježili Svjetski dan štednje

G.S.
Naša Banka i mališani obilježili Svjetski dan štednje

Naša Banka i ove je godine obilježila 31. oktobar, Svjetski dan štednje, otvarajući svoja vrata za mališane PU Klub za djecu "Zvjezdica" , kojima je kroz zabavne priče i igru, prilagođene njihovom uzrastu, predstavljena dobra strana štednje.

Najmlađi posjetioci  imali su priliku uživati u obilasku Banke, upoznati se sa nekim od poslova koji se rade u banci, ali najviše se razgovaralo o odgovornom odnosu prema novcu.

Uz konzumaciju simboličnih slatkih poklona koji su pripremani za njih, odgovaralo se i na njihova radoznala pitanja, jer u u Banci  svjesni da je djetinjstvo najpogodnije doba za razvijanje pozitivnih navika kod djece, a jedna od njih je i značaj štednje.

"Štednja u Našoj Banci garantuje prije svega sigurnu budućnost nas i naših najmilijih, a u prilog tome govori i činjenica o konstantnom rastu broja naših štediša, koji su prepoznali da našim pažljivo kreiranim ponudama ostvaruju atraktivne benefite. Zadovoljstvo mi je najaviti i kampanju štednje u trajanju od tri mjeseca, u kojoj klijenti sami biraju period oročenja, a sa vrlo atraktivnom kamatnom stopom od 4,01% na godišnjem nivou"  izjavila je Biljana Ševa,  rukovodilac Samostalnog odjeljenja za kartično poslovanje i marketing."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana