Naša Banka Banja Luka – Štedi uz kamatnu stopu od 4,01% i sam odaberi rok

G.S.
Naša Banka Banja Luka – Štedi uz kamatnu stopu od 4,01% i sam odaberi rok

Naša Banka a.d. Banja Luka, kreirala je posebnu akcijsku ponudu za sve one koji se u narednom periodu odluče da svoj novac čuvaju na sigurnom. Promotivna kampanja koju prati slogan "NAŠA ŠTEDNjA JE TOP JER SAM BIRAŠ ROK! " trajaće do 22.10.2024. godine.


U toku trajanja kampanje promovisaće se klasična oročena štednja, koja sama po sebi broji velike benefite koje klijenti ostvaruju odabirom ove vrste štednje. Naime, uz fiksnu kamatnu stopu koja je u trajanju akcije čak 4,01% za periode oročenja od 9 mjeseci i duže, klijentima je ostavljena mogućnost da sami izaberu  rok oročenja, a sredstva  mogu oročiti u KM i EUR valutama.

"Naša Banka iz godine u godinu kreira kampanje koje između ostalog imaju za cilj promovisanje pozitivnih aspekata štednje, kao jedne od dobrih navika za izvjesnu i sigurnu budućnost, jer investiranjem, odnosno oročavanjem sredstava u banci, klijenti ostvaruju i dodatni prihod. Banka u prethodnom periodu bilježi pozitivan trend kada je riječ o depozitima i štednji generalno, što predstvlja još jednu potvrdu dugogodišnjeg ukazanog povjerenja naših klijenta", izjavio je Miro Škrebić, v.d. direktor Sektora poslovanja sa fizičkim licima

Naša Banka a.d. Banja Luka www.nasa-banka.com kao članica jedne od vodećih poslovnih grupacija iz Srbije (Galens Invest) sa ciljem pružanja što kvalitetnije usluge klijentima sprovela je ribrending svojih poslovnica, pokrenula nove i tehnološki unapređene digitalne kanale plaćanja, te kontinuirano radi na širenju poslovne mreže i bankomata.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana