Mikroelektronika ostvarila zapažene rezultate

Glas Srpske
Mikroelektronika ostvarila zapažene rezultate

BANjA LUKA - Preduzeće "Mikroelektronika" AD, kao prepoznatljiv proizvođač elektronske mjerne opreme, ostvarilo je zapažene rezultate na evropskom tržištu u oblasti upravljanja potrošnjom električne energije.

- Naša najnovija linija proizvoda je nagrađena povjerenjem najznačajnijih evropskih ustanova koje se bave standardima i testiranjima opreme u ovoj oblasti - piše u saopštenju "Mikroelektronike".

Dodato je da su posebno zapažena različita rješenja koja omogućavaju značajna smanjenja troškova struje, a u skorije vrijeme će omogućiti isto i za potrošnju gasa, kao i tople i hladne vode.

- Na tržištu Republike Srpske pojavili smo se sa još jednim proizvodnim programom koji se bavi mjerenjem prometa novca - fiskalnim sistemima. U skladu sa Zakonom o fiskalnim kasama RS, "Mikroelektronika" je razvila i sertifikovala četiri tipa fiskalnih sistema sa kojima je ostvarila značajne uspjehe na domaćem tržištu - navedeno je u saopštenju.

U petak je u kristalnoj dvorani hotela "Bosna" u Banjoj Luci "Mikroelektronika" sa svojim partnerima proslavila uspjehe koji su postignuti sa navedena dva proizvodna programa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana