Merkator promoviše domaće proizvode

D. K.
Merkator promoviše domaće proizvode

BANjALUKA - Tokom nagradne igre Privredne komore RS "Kupujmo domaće - proizvedeno u Srpskoj", koja je trajala od 1. decembra 2011. do 12. januara ove godine, u prodajnim jedinicama "Merkatora" u Banjaluci, Laktašima, Gradišci i Kotor Varošu, prikupljeno je više hiljada računa s tri ili više proizvoda domaćih proizvođača.

Vođa marketing službe "Merkatora" Banjaluka Suzana Pletikosa rekla je da je "Merkator" vođen uspješnom saradnjom tokom projekta "Naše je bolje" sa Privrednom komorom RS bio idejni tvorac koncepta nagradne igre "Kupujmo domaće - proizvedeno u Srpskoj".

- Poslije izrade i usaglašavanja koncepta i realizacije nagradne igre, uslijedile su aktivnosti s ciljem promocije domaćih proizvoda i povećanja njihove prodaje kao i podizanja svijesti potrošača o potrebi kupovine domaćih proizvoda - istakla je Pletikosa.

Dodala je da je "Merkator" Banjaluka dodatno podržao nagradnu igru sa pet poklon bonova u vrijednosti od po 100 maraka, koje dobitnici mogu iskoristiti u "Merkator" prodajnim jedinicama u Banjaluci, Gradišci, Laktašima, Kotor Varošu i Brčkom.

 - Zadovoljni smo prikupljenim brojem računa u nagradnoj igri, jer upravo je taj broj potvrda da smo zajedno uspjeli da ostvarimo željeni cilj, a to je prije svega da naši kupci prepoznaju važnost kupovine domaćih proizvoda - dodala je Pletikosa.

Već duže vrijeme "Merkator" u sklopu svog dugoročnog projekta "Domaća korpa" uključuje bogatu ponudu domaćih kvalitetnih proizvoda po povoljnijim cijenama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana