Manje papirologije najbolji potez

M. Mi.
Manje papirologije najbolji potez

Banjaluka - Smanjenje papirologije kod odobravanja kredita u Adiko banci najbolji je poslovni potez u prošloj godini prema izboru sarajevskog portala "Indikator.ba".

Adiko banka se, nakon promjene vlasnika, u poslovanju fokusirala na efikasnost i jednostavnu komunikaciju, o čemu govori i činjenica da su paket ugovora sa 77 smanjili na svega sedam stranica.

Urednik portala "Indikator" Borivoje Simić izrazio je zadovoljstvo što uručuje priznanje Adiko banci za najbolji potez u bankarstvu.

- Adiko banka se sa novim imidžom okreće ka budućnosti. Novu poslovnu filozofiju banke prepoznali smo kao osvježenje na bankarskom tržištu - naveo je Simić.

Direktorica Adiko banke d.d. Sarajevo Sanela Pašić rekla je da je 2016. godina za tu banku bila prekretnica, zbog čega dobijeno priznanje ima dodatnu vrijednost.

- Ovim, ali i mnoštvom drugih aktivnosti transformisali smo naše poslovanje i postavili ga na zdrave osnove, koje će omogućiti profitabilno poslovanje - kazala je Pašićeva.

Direktor Adiko banke a.d. Banjaluka Mario Ivanković priznanje doživljava kao snažan podstrek u nastavku izgradnje jednostavnog bankarstva bez gomile papira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana