Kompanija "m:tel": Popust na telefone Huawei

GS
Kompanija "m:tel": Popust na telefone Huawei

BANjALUKA - Kompanija "m:tel"do kraja mjeseca nudi popust i do 200 KM na telefone proizvođača "Huawei ", i to na P Smart 2021, P40 lite, P40 ili P40 Pro, saopšteno je danas iz ove kompanije

- Za savršenu komunikaciju, odaberite "m:tel"  Pretplata+ tarife i uživajte u fantastičnim bonusima za mobilni internet, razgovore i poruke, a odabrane telefone plaćajte na rate bez kamate - navodi se u saopštenju.

U zavisnosti od potrebe za komunikacijom, može biti izabrana jedna od šest Pretplata+ tarifa, a zajednička im je neograničena komunikacija uz bonuse i popuste.

Popust na telefone traje do kraja marta ili do isteka zaliha.

- Tokom mjeseca marta iskoristite odličnu "m.tel" ponudu u kojoj uz Pretplata+ tarife možete da nabavite telefone Huawei P Smart 2021, P40 lite, P40 ili P40 Pro po sniženim cijenama i do 200 KM. Elegantan dizajn, rafinirana izrada i dinamična boja Huawei P Smart 2021 telefona učiniće da ga zavolite već na prvi pogled. Sa velikim ekranom, odličnom autonomijom i drugim sjajnim karakteristikama, ovaj model je kreiran da bude efikasan i osvoji srca što većeg broja korisnika – poručuju u kompaniji i "m:tel" .

Dodaju da će baterija velikog kapaciteta od 5.000 mAh u kombinaciji sa AI algoritmom za uštedu energije, bez napora omogućiti zabavu koja će dugo trajati.

- Velikom ekranu od 6.67 inča najviše će se obradovati mlađa populacija, ali će on privući pažnju i ostalima. Sam kvalitet i vrhunska rezolucija ekrana je jedan od glavnih aduta Huawei P Smart 2021 telefona. Sa četiri AI kamere bićete spremni za istraživanje u svakom trenutku. Zabilježite svoje najbolje trenutke, kamera visoke rezolucije od 48 MP snimiće ih u živopisnim i ultra jasnim detaljima. Super noćni režim uhvatiće ljepotu svakog trenutka čak i pri slabom svjetlu a sa 120° sočivom ultra širokog ugla, uslikajte fotografije velikih objekata ili grupe ljudi u punom pogledu – poručuju u ovoj kompaniji.

Dodaju da će ostovremeno pokretanje aplikacija omogućiti 4GB RAM memorije a odličnih 128GB interne memorije donosi više nego dovoljno prostora za sve omiljene video zapise, fotografije i igrice.

- Vrhunski Kirin 990 skup čipova Huawei P40 i  Huawei P40 Pro telefona mijenja vaš doživljaj brzine, a sa ovim modelima pridružite se dobu vizionarske fotografije. Huawei P4 ima trostruku Ultra Vision Leica kameru sa nadograđenom AI mogućnošću koja radikalno mijenja fotografiju i videografiju. Uživajte u moćnom izgledu slika i video zapisa i dopustite im da govore umjesto vas – naglasili su u ovoj kompaniji.

Napominju Huawei jednostavno nije odustao dok nije kreirao najbolju četverostruku kameru i upravo je zbog toga Huawei P40 Pro postao sinonim za vrhunske fotografije.

- Najbolje iskustvo, dizajn, kvalitet i karakteristike odlikuju Huawei P40 Pro model koji je pravo čudo na dlanu. Lite model Huawei P40 serije posjeduje četiri kamere – 48 MP široku, ultraširoku kvaliteta 8 MP, 2 MP makro kameru i senzor za dubinu istog kvaliteta. Huawei P40 Lite ima veliki 6,4-inčni Full HD+ ekran sa ugrađenom prednjom kamerom od 16 MP.

Baterija telefona ima kapacitet od 4.200 mAh, s podrškom za brzo punjenje od 40W koje garantuje punjenje do 70% u 30 minuta. U "m:tel"ponudi dostupan je u crnoj i zelenoj boji.

Popust traje do kraja marta 2021. godine ili do isteka zaliha, a odabrani Huawei model moguće je naručiti onlajn putem sajta www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana