Klub lojalnosti Nove Banke - Bonus za korisnike VISA Classic na rate

Nova Banka
Klub lojalnosti Nove Banke - Bonus za korisnike VISA Classic na rate

Od 1. maja do 31. jula 2015. godine Nova banka će nagrađivati vjernost svojih klijenata, korisnika kreditne kartice VISA Classic na rate.

U tom periodu Banka će vršiti uplatu bonusa u visini 1% od potrošenog mjesečnog iznosa. Uplate bonusa će se vršiti do 5. u mjesecu za prethodni mjesec, direktnom uplatom na račun klijenta za koji je vezana platna kartica, a što će biti prikazano na sljedećem mjesečnom izvodu. Svi korisnici kreditne kartice VISA Classic na rate su automatski uključeni u program Kluba lojalnosti, bez podnošenja posebne prijave za učešće.

Provjere ostvarenih bonusa moguće je izvršiti na web stranici Nove banke​ ili pozivom na besplatni info telefon 080050011.

Kupovina kreditnom karticom VISA Classic na rate, pored bonusa od 1% od potrošenog mjesečnog iznosa, ima brojne prednosti. Klijentima je omogućeno plaćanje na 6, 12 ili 24 rate, bez kamata, na više od 600 prodajnih mjesta u Bosni i Hercegovini, posebno označenih naljepnicom Nove banke o prodaji na rate. Pored navedenog, pomoću ove platne kartice građani mogu kupovati i podizati gotovinu u Bosni i Hercegovini ili inostranstvu, a ona nudi i mogućnost kupovine na rate putem Interneta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana