Kako ljetni odmor učiniti što opuštenijim, bilo da vodite veliki biznis ili ste samostalni preduzetnik?

G.S.
Kako ljetni odmor učiniti što opuštenijim, bilo da vodite veliki biznis ili ste samostalni preduzetnik?

Ukoliko ste vlasnik biznisa ili samostalni preduzetnik, vjerovatno se često nalazite u situaciji da posao nosite sa sobom kući, radnim danima, vikendom, pa čak i na godišnji odmor. Odgovorni ste za poslovanje, plate, dobavljače i sve troškove i obaveze koje vaš biznis ima.

Kako biste sa svojih leđa skinuli barem dio tereta i obaveza koje imate, naročito tokom godišnjeg odmora, preporučujemo da koristite benefite mobilnog bankarstva za pravna lica koje će većinu bankarskih poslova, koje ste primorani da obavite, učiniti znatno bržim i jednostavnijim.

Uz m-bank BIZ mobilno bankarstvo UniCredit banke Banja Luka svoj biznis imate na dlanu, bez dolaska u Banku, a svim svojim poslovnim računima pristupate u bilo koje vrijeme, sa bilo kog mjesta u zemlji ili inostranstvu, 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici.

Uslugu m-bank BIZ, možete ugovoriti bez mjesečne naknade (do 31.12.2024. godine) u najbližoj filijali UniCredit banke Banja Luka, i neka to bude jedan od rijetkih odlazaka u Banku, posebno u periodu visokih temperatura ili gužvi na šalterima.

Digitalne usluge štede vam ne samo vrijeme, već i novac, budući da su sva plaćanja u okviru domaćeg platnog prometa, a koja realizujete putem UniCredit digitalnih usluga, do 60% povoljnija od plaćanja na šalteru Banke.

M-bank BIZ usluga, pored unutrašnjeg i međunarodnog platnog prometa te uvida u stanje i promet po svim računima otvorenim u Banci, klijentima nudi i niz dodatnih funkcionalnosti: konverziju valuta, ugovaranje trajnog naloga, dostavu e-mail potvrde o izvršenoj transakciji, aktivaciju Businesss kartica te izmjenu dnevnog limita po istim, uvid u PIN kodove platnih kartica, pretragu lokacija najbližih bankomata i filijala - i sve to brzo i jednostavno, putem aplikacije m-bank BIZ, koja klijentima omogućava biznis na dlanu.

UniCredit posebnu pažnju posvećuje bezbjednosti digitalnih servisa, kako bi spriječila eventualne zloupotrebe, što znači da je i vaša aplikacija, kao i kompletno poslovanje putem iste, višestruko zaštićeno.

Aplikacija je dostupna klijentima pravnim licima, korisnicima Android i Apple uređaje putem Google Play -a ili Apple Store-a, ali i korisnicima Huawei uređaja na platformi AppGalery.

Dodatne informacije u vezi sa aplikacijom m-bank BIZ, kao i ostalim proizvodima i uslugama, pronađite putem web stranice Banke, posjetite vama najbližu filijalu ili besplatno pozovite Kontakt centar, putem telefona 080 051 051.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana