Izložbeno-prodajni centar „PORTA“ u Banjaluci danas otvara vrata za kupce: Svjetski kvalitet na domaćem tržištu

Danijela Bajić
Foto: V. Tripić

BANjALUKA - Razni modeli vrata, prozora i tendi samo su dio onog što nudi izložbeno-prodajni centar „PORTA“ u Banjaluci, koji je od danas na usluzi kupcima.

Riječ je o novom brendu kompanije „Studio design“, koja je otvaranjem ovog centra željela da i domaćim kupcima predstavi svoje proizvode, čija popularnost u inostranstvu iz godine u godinu raste.

Povodom otvaranja ovog centra i pokretanja novog brenda pod sloganom „Na sunčanoj strani“, kompanija „ Studio design“ u petak je upriličila svečanost na kojoj je okupila, između ostalog, sve svoje partnere.

Direktor ove kompanije, koja uspješno posluje već dvije decenije i zapošljava više od 70 radnika, Milan Milaković istakao je da sve proizvode rade po narudžbi i da su sve aktivnosti usmjerene prema zadovoljstvu kupca.

- Velika bliskost između sektora prodaje i potražnje omogućava nam da osjetimo zahtjeve i potrebe tržišta i reagujemo. Samo se marljivim radom, planiranom aktivnošću i stalnim ulaganjem kako u osnovna sredstva tako i ljudske resurse mogu ostvariti planirani rezultati - rekao je Milaković.

On je istakao da će se zajedno sa saradnicima potruditi da novi brend „PORTA“ bude sinonim za prozore i vrata u sektoru od zaštite od sunca i staklenim sistemima, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

- Naši zaposleni su tehnički osposobljeni i uslužni i veoma rado će svim kupcima odgovoriti na sva pitanja i zadovoljiti sve njihove potrebe. Naš slogan je „Na sunčanoj strani“ jer volim da kažem da mi ne proizvodimo prozore, vrata, tende i staklene sisteme, nego stvaramo udobnije i ljepše mjesto za život - kazao je Milaković i dodao da je objekat centra „PORTA“ jedinstven u regiji.

Jedan od zaposlenih u ovoj kompaniji Aleksandar Tramošljika kaže da je radno vrijeme izložbeno-prodajnog centra „PORTA“, koji se nalazi na adresi Prijedorski put bb, od osam do 21 čas.

- Imamo širok asortiman proizvoda. Naš brend podrazumijeva, u osnovnom smislu, tri grupe proizvoda, a u najavi je i četvrta, odnosno stolice za ugostiteljstvo. Ono po čemu smo već dobro poznati su prozori i vrata i tu imamo PVC i ALU program, sa nizom podgrupa, od nekih osnovnih varijanti do luksuznih stvari - kazao je Tramošljika.

Prozore i vrata, koji se rade od profila renomiranih svjetskih proizvođača, do sada su, kaže on, uglavnom radili za kupce iz inostranstva, a sada žele da evropski kvalitet donesu i na domaće tržište.

Pergola tende

Aleksandar Tramošljika kaže da su iz ponude posebno interesantne pergola tende, koje se mogu ugrađivati na sve objekte, od kuća do ugostiteljskih lokala. 

- Zahvaljujući ovim tendama, koje, između ostalog, štite od sunca, kupci će proširiti svoj životni prostor, jer se njihovim zatvaranjem dobija  samostalan i funkcionalni objekat - rekao je Tramošljika.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana