Isporuka fijat punta u ponedjeljak

V. K.
Isporuka fijat punta u ponedjeljak

BANjA LUKA - Prvih 45 vozila subvencioniranog "fijat punta" iz kragujevačke fabrike stiglo je u petak u Banju Luku, a sva vozila bi trebalo da se nađu do subote u prodajnom salonu preduzeća "Samaks", ovlašćenog dilera "Fijat automobila Srbija" za RS, potvrdili su u "Samaksu".

Iz ovog preduzeća saopšteno je da će isporuka vozila kupcima biti obavljena u ponedjeljak na Trgu Republike Srpske, a primopredaji će prisustvovati predstavnici vlada RS i Srbije, direktor "Fijat automobila Srbije" i predstavnici banaka. 

Stanovnici Srpske subvencionisani automobil "fijat punto" plaćaju 5.999 evra, a troškove osiguranja, transporta i carine snose vlade RS i Srbije. U okviru ovogodišnjeg projekta subvencije automobila stanovnicima RS, do 15. decembra, biće isporučeno i preostalih 255 vozila marke "fijat punto".

U "Samaksu" kažu da u Srpskoj ima više od hiljadu zainteresovanih građana za kupovinu subvencionisanog "punta" pod povoljnim uslovima i na kredit do sedam godina.

Procedure oko preuzimanja vozila počele su prošle sedmice, kada je petnaestak kupaca potpisalo predugovore za kupovinu ovog automobila sa predstavnicima firme "Samaks".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana