Hrvatska firma otvara 300 radnih mjesta u Beogradu

Tanjug
Hrvatska firma otvara 300 radnih mjesta u Beogradu

Beograd - Hrvatska firma Komodum vita d.o.o. filijala u Beogradu, članica međunarodne grupacije Aj-Bi-Si Internešenal raspisala je konkurs na osnovu koga bi 300 ljudi u Beogradu trebalo da dobije stalni posao, saopštila je danas ta kompanija.

Komodum vita se bavi direktnim marketingom i traži ljude koji bi radili kao operateri u kol centru, ali i za druge poslove.

Kompanija iz Hrvatske je počela da radi u Beogradu tokom minulog mjeseca, a kompletnu opremu informatičke tehnologije (IT), vrijednu više stotina hiljada evra, nabavila je od srpskih partnera, dok kao softver koristi sopstvene napredne aplikacije.

U stalni radni odnos Komodum je već primio oko 50 ljudi, sada je posredstvom Nacionalne službe za zapošljavanje Srbije raspisan konkurs za još 300 radnih mjesta, a do jeseni bi, kako se očekuje, trebalo u Beogradu da zaposli ukupno 800 ljudi.

Prema saopštenju, Grupacija IBC Internešenal, čiji je Komodum vita član, registrovana je 1986. u Dubaiju kao of-šor firma i od tada ušla u svetski vrh u oblasti direktnog marketinga.

Srbija je 14. zemlja Evrope u kojoj je ta kompanija osnovala svoju podružnicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana