Etihad dolazi po nove radnike

D. K.
Etihad dolazi po nove radnike

Banjaluka - Predstavnike avio-komanije "Etihad ervejz" toliko su oduševili kandidati iz RS koji su se prijavili za njihovo kabinsko osoblje da su odlučili da 24. marta ponovo dođu u Banjaluku kako bi pronašli nove radnike.

Iz ove kompanije juče je saopšteno da će obaviti intervjue sa kandidatima za kabinsko osoblje, menadžere za hranu i piće i šefove kuvare na letu.

- Svi potencijalni kandidati zainteresovani za karijeru u timu "Etihad ervejza" prvo treba da se prijave putem sajta njnjnj.etihad.com/careers. Oni koji prođu u idući krug biće pozvani na intervju - navode u "Etihad ervejzu".

Ističu da je potpredsjednik sektora za goste u "Etihadu" Obri Tid izjavila da je bila impresionirana načinom na koji su kandidati došli pripremljeni sa biografijama prvi put kada su radili intervjue za zapošljavanje u Banjaluci.

- Gotovo trećina je bila uspješna i ponuđena im je prilika da rade širom mreže "Etihad ervejza". Sreli smo mnogo ljudi koji će postati veoma dobri na poslovima kabinskog osoblja i još više unaprijediti naš ugled i kvalitet - istakla je Tidova.

Kompanija "Etihad" već je odabrala 20 najuspješnijih iz Srpske, koji 16. marta treba da počnu obuku u Abu Dabiju.

Prvih 20 kandidata iz RS koji su primljeni počeće obuku u vrhunskoj "Etihad ervejz akademiji za obuku" u Abu Dabiju.

Jezici

Obri Tid je rekla da će u idući krug proći samo kandidati sa odgovarajućim poznavanjem jezika, koji svojim prezentovanjem ostavljaju dobar utisak i čije su interpersonalne vještine na izrazito visokom nivou.

- Pored toga što kandidati moraju da imaju barem 21 godinu starosti, potrebno je i da tečno govore engleski jezik. Poznavanje i drugih jezika predstavlja dodatnu prednost - istakla je Tidova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana