Er Srbija najavila jeftiniji let u 13 gradova

Dragana Keleč
Er Srbija najavila jeftiniji let u 13 gradova

Banjaluka - Kompanija "Er Srbija" najavila je promotivne cijene povratnih karata u ekonomskoj klasi za sve putnike koji putuju iz Banjaluke u 13 svjetskih gradova.

Promotivne cijene, kako je saopšteno iz "Er Srbije", važiće za putovanja iz Banjaluke ka Milanu, Pragu, Štutgartu, Diseldorfu, Beču, Stokholmu, Kopenhagenu, Rimu, Cirihu, Berlinu, Parizu, Moskvi i Abu Dabiju.

- Promotivni period trajaće od 24. do 30. marta ove godine, a važiće za putovanja do 30. maja, i to ne uključujući period od 11. do 27. aprila - istakli su u "Er Srbiji".

U "Er Srbiji" su istakli da će svi zainteresovani putnici svoje karte moći kupiti u filijalama "Er Srbije", u poslovnom centru "LTG" u Banjaluci, ali i putem veb sajta "Er Srbije" i preko ovlašćenih turističkih agencija.

Naglasili su da je za sve putnike "Er Srbije" organizovana i posebna autobuska linija do međunarodnog aerodroma Banjaluka u Mahovljanima.

- Polazak sa stare autobuske stanice u Banjaluci biće svakodnevno u 13.30 časova, a polazak sa aerodroma u 15.30 časova - kazali su u "Er Srbiji" i naglasili da cijena transfera u jednom pravcu košta deset maraka te da se karta može kupiti kod turističkih agenata, na aerodromu Banjaluka, ali i kod vozača u autobusu.

Dodali su da je od otvaranja svakodnevnih letova "Er Srbije" ka Banjaluci u decembru prošle godine Cirih bio među najpopularnijim destinacijama za putnike iz Srpske, preko međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu.

- Ostale popularne destinacije za putnike preko matične luke u Beogradu bile su Moskva, Pariz, Štokholm, Prag, Diseldorf, Amsterdam, Rim i Abu Dabi - kazali su u "Er Srbiji".

Stjuardese

Poslije uspješno realizovanog intervjuisanja kandidata za kabinsko osoblje u januaru ove godine, kompanija "Etihad ervejz" bi danas u Banjaluci ponovo trebalo da obavi nove intervjue, a u srijedu u Beogradu.

Kako je saopšteno iz "Etihada", ovaj nacionalni avioprevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata traži talentovane profesionalce iz oblasti uslužne djelatnosti ugostiteljstva da se pridruže njegovom timu vodećeg svjetskog kabinskog osoblja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana