Dragan Kovačević novi direktor

Srna
Dragan Kovačević novi direktor

Banjaluka - Nadzorni odbor Hipo Alpe Adria banke Banjaluka imenovao je Dragana Kovačevića za prvog čovjeka ove banke u Banjaluci, a upravljačkom timu banke pridružio se i Mario Ivanković.

Predsjednik uprave Hipo Grup Alpe Adria Ulrih Kising rekao je da Kovačević odlično poznaje lokalno finansijsko tržište, podsjetivši da je do sada bio na poziciji direktora Hipo Alpe-Adria banke, a da je od 2010. do 2012. godine obavljao funkcije izvršnog i zamjenika direktora u Hipo banci Banjaluka.


"Sa novim menadžerskim timom, dodatno osnaženim dolaskom Maria Ivankovića, koji, takođe, posjeduje bogato bankarsko iskustvo, te sa novim vlasnicima Adventom internešnelom i EBRD-om, Hipo Alpe-Adria banka Banjaluka je u odličnoj poziciji da razvije svoje poslovanje te pruži podršku lokalnoj ekonomiji i našim klijentima"", rekao je Kising.

On je zahvalio dosadašnjem direktoru Hipo banke u Banjalci za trud i podršku tokom proteklih godina.

Iz Hipo banke saopšteno je da će dosadašnji direktor banke u Banjaluci Goran Babić ostati u Hipo banci kao savjetnik uprave, te da će određeno vrijeme pružati podršku u realizaciji postavljenog rješenja za konverziju kredita sa valutnom klauzulom u švajcarskim francima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana