"Centrum Park" Gradiška sutra otvara vrata: 30 brendova, tri dana zabave

GS
Foto: Ustupljena fotografija

GRADIŠKA - "Centrum park" u Gradišci zvanično otvara vrata sutra, 12. novembra, u 10 časova.

Komercijalni direktor kompanije "Centrum Trade" Branko Vidaković i gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić svečano će presjeći vrpcu i zvanično pustiti u rad kompleks koji svojom ponudom prati svjetske standarde i trendove najpoznatijih internacionalnih i regionalnih brendova.

-Ovo je jedini, a ujedno i najveći retail park na ovom području, a svojom blizinom interesantan je ne samo kupcima koji žive u BiH, već i onima u Hrvatskoj i Srbiji. Cilj je bio stvoriti mjesto za cijelu porodicu, te smo se vodili idejom prostora koji bi zadovoljio potrebe svih vrsta kupovine - istakao je Vidaković.

Investicija vrijedna 30 miliona KM otvorila je vrata i za nova radna mjesta, obezbijedivši zaposlenje za oko 400 ljudi, a lokacija i dobra povezanost sa zemljama EU obezbjeđuju mjesto za ugodan i sveobuhvatan doživljaj.

"Centrum park" proteže se na 18.000 kvadratnih metara i nudi 280 parking mjesta.

Petak, subota i nedjelja, od 12. do 14. novembra, rezervisani su za otvaranje retail parka, a posjetioce očekuju brojna iznenađenja i kvalitetna muzika.

-Trideset velikih svjetskih brendova poziva vas u novu šopingdestinaciju na tri dana otvaranja, koje će obilježiti veliki popusti, dobar provod, pokloni i iznenađenja - saopšteno je iz "Centruma".

Novi retail "Centrum park" idealno je mjesto za porodicu, dnevnu, sedmičnu, ali i vikend kupovinu, u sklopu kojeg se može pronaći sve - odjeća, obuća, dječja i sportska oprema, knjižara, sve za kuću, vrt i radionicu, lov i ribolov, pet centar, te zabavni sadržaji za djecu, restorani, pivnica i još mnogo toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana