Brend Adiko među devet najljepših

Agencije
Brend Adiko među devet najljepših

Banjaluka - Brend Adiko banke uvršten je među devet najljepših identiteta u bankarstvu prema izboru "Fajnenšel brenda". U saopštenju Adiko banke navodi se da je u izboru "Fajnenšel brenda" posebno istaknut logo Adiko banke, njena mobilna aplikacija kao i internet stranica.

Direktor "Fajnenšel brenda" Džefri Pilser, koji iza sebe ima 20 godina iskustva u marketingu na američkom tržištu, a koji je i napravio ovu analizu, smatra da banke danas moraju ići u korak sa modernim tehnološkim dostignućima, te biti inovativne, savremene i klijentu razumljive.


On smatra da je brend finansijske institucije jedan od najvažnijih elemenata u marketinškom arsenalu po pitanju uspješne interakcije sa klijentima, koji danas u digitalnom dobu izbjegavaju tradicionalne i dosadne bankarske brendove.

Iz Adiko banke ističu da je brend Adiko nastao na osnovu opsežnog istraživanja sprovedenog među klijentima i zaposlenima, a da su na dizajnu novog brenda, pozicioniranju i vizuelnom identitetu sarađivali sa međunarodnom brend konsultantskom kompanijom "Prospekt" iz Londona i zagrebačkom kreativnom agencijom "Bruketa i Žinić OM".

Brend identitet Adiko banke odražava novu poslovnu strategiju i pozicioniranje Banke na tržištu prvenstveno kroz jasno, jednostavno i direktno bankarstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana