“Banka Poštanska štedionica” AD Banjaluka širi poslovnu mrežu - otvorena nova agencija u Gospodskoj ulici

GS
“Banka Poštanska štedionica” AD Banjaluka širi poslovnu mrežu - otvorena nova agencija u Gospodskoj ulici

BANjALUKA - “Banka Poštanska štedionica” Banjaluka kao pouzdan partner kontinuirano ulaže u unapređenje poslovne saradnje sa klijentima, što potvrđuje i novootvorena poslovnica u banjalučkoj Gospodskoj ulici.

Povodom otvaranja nove poslovnice u Banjaluci, članica Uprave Dragana Vujičić-Stefanović kaže da su nakon uspješne vlasničke transformacije od strane “Banke Poštanske štedionice” Beograd, prilagodili model poslovanja u skladu sa modelom svoje matične banke, koji je fokusiran na segment stanovništva, uz istovremenu podršku javnom sektoru kao i malim i srednjim preduzećima.

- Prateći poslovni model matične banke, prepoznali smo značaj adekvatnog pozicioniranja poslovne mreže, te u skladu sa našim sloganom “još bliže vama” širenjem poslovne mreže nastojimo da proizvode i usluge Banke približimo i učinimo dostupnim klijentima koji preferiraju da bankarske poslove obave na tradicionalan način dolaskom u Banku.

Uvažavajući standarde bankarskog poslovanja koji proizlaze iz razvoja digitalnih tehnologija, kontinuirano i efikasno odgovaramo prilagođavanjem ponude Banke u oblasti digitalnih servisa, tako da klijenti uz udobnosti svog doma mogu da “on-line” apliciraju za naše proizvode, izvrše plaćanja, putem viber-a redovno obavještavamo klijente o svim našim pogodnostima, a pri tom ne zanemarujemo ni zahtjeve naših klijenata koji s Bankom žele da posluju dolaskom u Banku. U ponudi imamo široku paletu proizvoda i usluga, pri čemu bih izdvojila “gotovinski kredit u 102 minute” na koji smo posebno ponosni jer smo ga kreirali u znaku tradicije naše matične banke koja ove godine obilježava 102 godine postojanja, povjerenja i sigurnosti - rekla je Vujičić-Stefanović.

Ona je dodala da su njihovi zaposleni na raspolaganju da klijentima pruže sve usluge uz visok kvalitet i izuzetno korisničko iskustvo.

- Pozivamo Vas da nas posjetite, sada i na još jednoj lokaciji više, u kojoj smo prilagodili radno vrijeme u skladu sa potrebama naših klijenata, te će ista raditi radnim danima od osam do 18 časova, a subotom od osam do 13 časova. “Banka Poštanska štedionica” ostaje dosljedna i dalje posvećena klijentima, daljem rastu, stabilnosti i odgovornom poslovanju - istakla je Vujičić-Stefanović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana