Banja Vrućica ima potencijal za zapadno tržište

Agencije
Banja Vrućica ima potencijal za zapadno tržište

Teslić - Princeza Katarina Karađorđević posjetila je večeras Zdravstveno-turistički centar /ZTC/ "Banju Vrućicu" kod Teslića, za koji je rekla da ima kvalitetnog potencijala koji se može ponuditi zapadnom tržištu.

Tokom razgovora sa direktorom ZTC "Banja Vrućica" Aleksandrom Radoševićem inicirana je mogućnost da budu uspastavljeni kontakti kada je riječ o turističkoj ponudi između Republike Srpske i Velike Britanije, na čemu je najavljen zajednički rad u narednom periodu.

Princeza Katarina izrazila je želju da ponovo posjeti Republiku Srpsku u narednom periodu, kada će biti konkretnije razgovarano o određenim oblastima privrednog povezivanja.

Radošević je nakon prezentacije i obilaska Hotela "Kardial", kome su prisustvovali ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić i odbornici u Skupštini grada Doboj Srđan Todorović /SP/ i Sanja Vulić /SNSD/, izrazio zadovoljstvo oduševljenjem princeze Katarine banjskim kopleksom i mogućnošću dolaska britanskih gostiju.

Radošević je naveo da su pri kraju radovi na izgradnji otvorenih bazena u vrijednosti od oko dva miliona maraka i da će bazeni početi sa radom u prvim danima jula, čime "Banja Vrućica" zaokružuje ponudu rekreativnog programa.

Princeza Katarina posjetila je danas i Banjaluku i Doboj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana