Auto-salon na točkovima oduševio vozače

Milijana Latinović
Auto-salon na točkovima oduševio vozače

Banjaluka - Jedan od lidera u distribuciji rezervnih dijelova i opreme za automobile na prostoru BiH, kompanija "Sim impeks", u saradnji sa francuskim partnerom "Valeo", predstavila je u Banjaluci najnoviji asortiman proizvoda ovog proizvođača.

Ljubitelji automobilizma iz RS i BiH u srijedu su imali priliku da vide "Veleo On Tour Roadshonj", nesvakidašnji auto-salon u prikolici kamiona, koji je u proteklih godinu obišao više od 20 država i privukao ogromnu pažnju u metropolama poput Londona, Brisela, Kopenhagena, Amsterdama, Rima i Pariza.

Izvršni direktor "Sim impeksa" Radenko Stanić rekao je da je ovo jedinstvena prilika da sa svojim klijentima podijele informacije o novitetima iz auto-industrije.

- Posjetioci su imali priliku da vide prezentacije u demo kamionu, gdje na interaktivan način kompanija "Valeo" prikazuje svoj asortiman, od bezbjednosnih aspekata i raznih senzora do auto-pilota - rekao je Stanić.

Ističe da je "Sim impeks" prisutan u BiH već 17 godina te da se u njihovoj ponudi nalazi više od 50.000 artikala, među kojima su i "Valeo" brendovi.

- Naša poslovna politika jeste da se držimo kvaliteta po optimalnoj cijeni, a naš program za bezbjednu i udobnu vožnju su dijelovi za sve automobile, koji vas potom sigurno neće ostaviti negdje na putu - dodao je Stanić.

Preduzeće "Sim impeks" i njegov francuski partner obradovali su mnoge vlasnike automobila montiranjem novih "Valeo" metlica za brisače na njihovog limenog ljubimca. Svi koji su željeli mogli su postati i dio "Sim impeks" programa lojalnosti te dobiti kupone uz koje mogu ostvariti popust na kupovinu.

"Sim impeks" je sve prisutne obradovao "koktelom" tamburaškog sastava "Endži" i Lukijana Ivanovića.

"Valeo"

Izvršni direktor "Sim impeksa" Radenko Stanić je istakao da je njihova partnerska kuća "Valeo" jedan od svjetski priznatih proizvođača auto-dijelova koji su veoma prisutni u proizvodnji novih automobila.

- Imaju više od 80.000 zaposlenih, više od 150 fabrika i dvadesetak razvojnih centara - rekao je Stanić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana