Autlet u Inđiji kreće 22. marta

Glas Srpske
Autlet u Inđiji kreće 22. marta

INĐIJA - Zakupcima "Fešn park autlet centra" u Inđiji uručeni su ključevi prodavnica koje će početi da rade 22. marta, kada je zakazano svečano otvaranje.

Posjetiocima će u inđijskom autletu biti na raspolaganju oko 70 prodavnica poznatih svjetskih brendova, koji će se prodavati po cijenama nižim od 30 do 80 odsto.

Ključevi su predati predstavnicima kompanija "Tomi Hilfiger", "Delta sport", "Beosport", "Fešn kompani" i mnogih drugih firmi i zastupnika poznatih svjetskih brendova.

Predsjednik Upravnog odbora "Fešn park autlet centra" Đura Stanić je kazao da su vodeći svjetski brendovi pokazali izuzetno interesovanje da prvi put na ovim prostorima prodaju robu u autlet centru, izgrađenom po međunarodnim standardima.
Taj centar je krajem godine otvorio i prve konkurse za zaposlenje, a kompletnom realizacijom projekta biće zaposleno više od 1.000 ljudi.

U decembru je na gradilištu, koje se nalazi neposredno uz autoput Beograd - Subotica, završena prva faza radova sa 15.000 metara kvadratnih prodajnog prostora, a u iduće dvije godine planirano je da prostor bude proširen za još 5.000 kvadrata. Planirano je da do kraja 2016. bude izgrađeno dodatnih 10.000 metara kvadratnih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana