Atos banka sa najmlađima obilježila Svjetski dan štednje

GS
Atos banka sa najmlađima obilježila Svjetski dan štednje

BANjALUKA - Obilježavajući Svjetski dan štednje Atos banka a.d. Banjaluka je ove godine ugostila učenike četvrtog i petog razreda Osnovne škole „Nikola Tesla”, za koje je organizovan Dan otvorenih vrata u okviru kojeg su se kroz zanimljive priče upoznali sa radom i načinom funkcionisanja banke.

Kroz njihovu zabavnu bankarsku rutu ispred Atos banke a.d. Banjaluka vodila ih je rukovodilac Filijale Banjaluka Vesna Račić u pratnji Službe marketinga i komunikacija ove banke.  

-Za nas kao banku Svjetski dan štednje je veoma važan, a ovaj put smo domaćini učenicima četvrtog i petog razreda Osnovne škole „Nikola Tesla”, koji su imali priliku da se kroz zabavne priče prilagođene njihovom uzrastu upoznaju sa važnostima štednje. Djeca od malih nogu treba da uče o vrijednosti novca i njihovom pametnom upravljanju, a Atos banka nastoji da na ovaj način, kroz zanimljive poruke stimuliše djecu i pomogne im da razviju naviku štednje - izjavila je ovim povodom portparol ove banke Karolina Karalić.

Atos banka a.d. Banjaluka Svjetski dan štednje posvetila je najmlađim štedišama koji su naša budućnost i koji su se uz druženje sa zaposlenima zabavili i izrazili radost zbog činjenice da su imali priliku da se upoznaju sa radom Banke, a ovim povodom učenici su dobili i prigodne poklone.

Sve informacije o štednim proizvodima Atos banke a.d. Banja Luka možete pronaći na zvaničnoj internet stranici banke www.atosbank.ba.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana