Atos Bank i kompanija „Nestro petrol“ vas nagrađuju

GS
Atos Bank i kompanija „Nestro petrol“ vas nagrađuju

BANjALUKA - Atos Bank a.d. Banjaluka u saradnji sa kompanijom “Nestro petrol” a.d. Banjaluka nagrađuje klijente sa značajnim popustom.

-Naime, svi korisnici Mastercard kartica naše Banke ostvaruju popust od 0,20 KM po litri pogonskog goriva u periodu od 15. jul – 15. oktobar 2023. godine, dakle tri mjeseca koliko će ova promotivna kampanja i trajati –kažu u Atos banci.

Mastercard kartice Atos banke sa kojima možete ostvariti popust su Mastercard Standard Debit, Mastercard Standard Credit i Mastercard Gold Credit.

-Uz ovu primamljivu ljetnu pogodnost, imate mogućnost da na benzinskim pumpama “Nestro petrola” a.d. Banjaluka na teritoriji BiH u naredna tri mjeseca, plaćanjem Mastercard® karticama Atos banke ostvarite popust, a na ovaj način i kroz ovu promotivnu kampanju sa kompanijom “Nestro petrol” a.d. Banjaluka želimo da tokom ljetnih mjeseci nagradimo naše vjerne klijente – istakli su u ovoj banci.

Povrat novca biće izvršen u roku od tri dana od izvršenog plaćanja Mastercard karticom Atos banke na isti račun sa kog je izvršeno plaćanje goriva.

Više informacija o ovoj promotivnoj kampanji, ali i o ostalim proizvodima i uslugama Banke možete pronaći na veb stranici https://atosbank.ba/, u najbližoj poslovnici banke i putem besplatnog telefona Kontakt centra 0800 59 999.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana