Atos bank a.d. Banjaluka: Slavimo rođendan sa Visa platnim karticama

GS
Atos bank a.d. Banjaluka: Slavimo rođendan sa Visa platnim karticama

BANjALUKA - Atos bank a.d. Banjaluka u mjesecu maju slavi rođendan, a tim povodom i nagrađuje svoje klijente.

Naime, banka od 23. maja prošle godine posluje pod novim poslovnim imenom Atos bank  a.d. Banjaluka, a postoji na tržištu Republike Srpske od 1. marta 1999. godine.

-U proslavu rođendana uklopila se i kampanja Atos bank  i kompanije Visa, koja će trajati do kraja mjeseca juna. Kad je u pitanju rođendanska kampanja, ona će trajati do kraja mjeseca juna, a prvih 2.305 klijenata koji u maju i junu potroše 300 KM dobijaju 30 KM na svoj račun. Drago nam je što ćemo upravo rođendan proslaviti uz kampanju saradnji sa kompanijom Visa, te klijente koji u mjesecu maju i junu izvrše plaćanje sa Atos bank  Visa platnim karticama čeka iznenađenje na računu! - izjavila je ovim povodom rukovodilac Službe marketinga i komunikacija Atos bank  a.d. Banjaluka Biljana Ševa.

Atos bank  a.d. Banjaluka će nastaviti da prati savremene trendove poslovanja, koje konstantno unapređuju a poslovne aktivnosti su usmjerene na konstantan razvoj i digitalizaciju bankarskih usluga, kako bi klijentima bili na raspolaganju 24/7.

-Više informacija o našoj kampanji, ali i o ostalim proizvodima i uslugama Banke možete pronaći na našoj njeb stranici https://www.atosbank.ba/content/read/visa_kampanja_2023, u najbližoj poslovnici banke i putem besplatnog telefona Kontakt centra 0800 59 999 – poručili su u banci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana