Adiko banka pokrenula kviz "Kuhinje svijeta", nagrade do 1.000 KM

GS
Adiko banka pokrenula kviz "Kuhinje svijeta", nagrade do 1.000 KM

BANjALUKA - Adiko banka Banjaluka pokrenula je nagradni Adiko kviz "Kuhinje svijeta", koji je moguće odigrati do 26. aprila, te osvojiti do 1.000 KM.

Učesnik kviza koji odgovori tačno na najviše postavljenih pitanja u najkraćem periodu osvojiće poklon-bon od 1.000 KM koji se može iskoristiti za kupovinu robe i usluge na portalu "E-kupi" (ekupi.ba), saopšteno je iz Adiko banke Banjaluka.

Preostalih pet atraktivih nagrada su poklon-bonovi "e-kupi" u vrijednosti od 800, 600, 500, 400 i 300 KM, a osvojiće ih učesnici koji postignu preostalih pet najboljih rezultata u najkraćem vremenu, dok je ukupan mogući broj učešća za svakog pojedinca pet.

 

Učesnici koji, nakon prvog igranja kviza, podijele post Adiko kviza na svom "Fejsbuk" profilu, za svakog dodatnog prijatelja koji odigra kviz klikom na link njegovog ili njenog "Fejsbuk" posta dobiće još jednu priliku da odigraju Adiko kviz znanja i postignu još bolji rezultat - ukupno još četiri puta.

- Svi oni koji poznaju svjetsku, ali i domaću kuhinju, sada mogu da testiraju svoje znanje, zabave se i pritom osvoje jednu od šest vrijednih nagrada - navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana