Addiko banka Banjaluka: Počinje nova sezona Addiko SME Akademije, partner projekta i ove godine je EBRD

GS
Addiko banka Banjaluka: Počinje nova sezona Addiko SME Akademije, partner projekta i ove godine je EBRD

Addiko banka Banjaluka i Addiko banka Sarajevo i ove godine organizuju zajedničku Addiko SME akademiju u gradovima širom BiH. Prijave su moguće do 23. augusta ove godine.

Predstavnici malih i srednjih preduzeća iz cijele Bosne i Hercegovine imaće priliku da učestvuju u seriji interaktivnih radionica i obuka koje će voditi stručni konsultanti, s ciljem razvoja vještina i znanja u različitim oblastima poslovanja.

Addiko SME Akademija počinje 10. septembra i održaće se u pet gradova: Banjaluka, Bijeljina, Sarajevo, Mostar i Tuzla, a priliku za učešće u programu koji će biti u potpunosti besplatan će dobiti više od stotinu preduzetnika. Podršku projektu i ove godine će pružiti Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) i Evropska unija, kako bi na ovaj način uticali na razvoj preduzetništva u Bosni i Hercegovini, s posebnim fokusom na menadžere nove generacije kao i osnaživanje učešća žena na rukovodećim pozicijama. Pored kvalitetnog edukativnog sadržaja radionica, učesnici će imati priliku za međusobno umrežavanje kao i izgradnju platforme za razmjenu znanja. 

„Živimo u vremenu intezivne transformacije poslovanja, tako da je vođenje kompanija danas značajno veći izazov nego u prethodnim godinama. Kako pratiti trendove, koji segment poslovanja ne smijemo zanemariti, jesmo li spremni za moderne prakse koje ubrzano stižu u BiH? Već treću godinu za redom, Addiko SME akademija je najbolji odgovor za naše klijente, jer će, kroz pažljivo osmišljene radionice i predavanja, praćene umrežavanjem, unaprijediti svoja znanja i vještine, te spremno odgovoriti svim izazovima koji ih očekuju. I ne samo to – nova znanja koja steknu će im omogućiti da uspješnije pozicioniraju svoje kompanije, te njihove proizvode i usluge u budućnosti“, istakao je Srđan Kondić, predsjednik Uprave Addiko banke Banjaluka.

Od početka septembra, učesnici će imati priliku da se edukuju iz oblasti komunikacija, internog preduzetništva i inovacija, razumijevanja finansijskih koncepata i važnosti ESG koncepta, kao i upravljanja prodajom. 

Svi predstavnici malih i srednjih preduzeća na ovogodišnju Addiko SME Akademiju mogu se prijaviti online putem LINKA, gdje se mogu detaljnije informisati o projektu. Proces selekcije prijavljenih kandidata će vršiti stručni konsultanti i predavači odabrani od strane predstavnika Addiko banaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana