Звијезде које су у браку са “обичним” људима

Г.С.
Звијезде које су у браку са “обичним” људима

Ове познате звезде љубав нису пронашле међу својим колегама, него међу једноставним, обичним људима.

Многи сматрају да је баш то тајна успјешних бракова звијезда које су се одлучиле на такав корак. У наставку погледајте парова који се баве потпуно различитим пословима и од којих неко од њих није био популаран/а у јавности.

Џорџ Клуни и Амал Аламудин

Пар је у браку од 2014, а њихов понос су близанци Александар и Ела. Подсјетимо, Џорџ се оженио адвокатом која је борац за људска права. “Она је сјајна особа, брижна и паметнија од свих које сам до сада срео. Има сјајан смисао за хумор. Постоји неколико разлога због којих сам се заљубио у њу, а једна од њих је и њен рад. Увијек сам тако поносан када је видим да стоји пред апелационим судом у Стразбуру. Импресиван призор”, рекао је једном приликом глумац.

Рис Витерспун и Џим Тот

Добитница престижне награде Оскар и агент за таленте вјенчали су се 2011. године. Годину дана након тога добили су сина Тенесија Џејмса. Глумица је изјавила да је “баш у животу имала среће кад је упознала Џима”.

Мет Дејмон и Лућијана Барозо

Познати глумац је своју супругу упознао прије 15 година, када је посјећивао бар у коме је она радила. Судбоносно “да” рекли су 2005. године, а имају и двоје дјеце. “Буквално сам остао без текста када сам је угледао у великој гужви. Да се то није догодило, не знам како бисмо се срели у животу”, рекао је Мет.

Кристијан Бејл и Сиби Блажић

Глумац упознао је своју жену док је она радила као лични асистент Виноне Рајдер, а у браку су 20 година и имају двоје дјеце. “Она је за мене учинила много, због чега сам се промјенио. Снажна је особа и схватио сам да најбоље радим када је у мојој близини”, рекао је Бејл о својој супрузи.

Мерил Стрип и Дон Гамер

Мерил у браку са вајаром Доном Гамером преко четрдесет година и имају четворо дјеце - музичара Хенрија Вулфа, глумице Мејми и Грејс, као и Луису Гамер (25). “Захваљујући њему, пребродила сам многе тешке периоде у животу, он заслужује сву моју љубав”, казала је Мерил.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана