Животна прича чувене пјевачице одувијек је интригирала јавност

Г.С.
Животна прича чувене пјевачице одувијек је интригирала јавност

Иако је одувијек вјеровала у љубав и брак, живот је Лепу Лукић на тешке начине чак три пута демантовао.

Први муж пјевачице био је Тома Лукић, чије презиме носи и дан данас, а уз кога је преживјела прави пакао. О томе никад није јавно говорила, али је прије неколико година ове наводе потврдила њена пријатељица. Лепин први супруг био је љубоморан, због чега је пјевачици неколико пута запријетио убиством и седам година јој није давао развод. Он ју је и навукао на коцку, порок који је и данас прати.

– Био је болесно љубоморан. Толико ју је волио да просто није умио да се контролише. Сметао му је њен посао и захтијевао је да га напусти. Она није хтјела да се одрекне каријере јер је била у зениту славе. Тома ју је много волио и није могао да се суздржи. Уходио ју је. Пријетио јој је да ће је убити, није знао шта прича. Она је баш страховала, а на крају, кад га прође, буде му жао и каже јој: „Зар мислиш да бих те ја убио”. То је можда говорио у афекту. Седам година је све то трпила, а он јој није дао развод. Није могао да схвати да више не могу заједно да живе. Ма пакао – испричала је Лепина најбоља пријатељица Надица прије неколико година за домаће медије.

Након што је Тома преминуо Лепа је рјешила да све опрости мужу и неколико година касније удала се за Владу Перовића. Међутим, ни у овој заједници нису цвјетале руже, јер је пјевачица супруга затекла у кревету са љубавницом.

– Рекла сам да идем на десет дана у иностранство да пјевам. Одвезао ме је до аеродрома. Цмок, цмок. Ја као бајаги одем, али сам се вратила исте вечери. Затекла сам их кад су се распремили у спаваћој соби. Њу сам избацила напоље онако голог**у! Молила ме да јој дам одјећу, а ја јој нисам дала. После сам јој бацила гардеробу низ степенице и отјерала је напоље – испричала је Лепа у свом маниру. Иначе Влада се послије оженио пјевачицом Сандром Перовић, која га је пред камерама преварила у “Задрузи” и то са Микијем Ђуричићем.

И послије два краха брака и тешког живота Лепа је наставила да вјерује у љубав, те се поново удала за Милана Милановића, са којим је у браку била 18 година. Њихову срећу прекинула је Миланова изненадна смрт, а пјевачици је најтеже пало што није успјела да се опрости од своје љубави, који је преминуо у Канади.

– Он се у једном тренутку вратио у Србију, али није волио Београд, па је био у Јагодини. Разболио се и на брзину отишао за Канаду у болницу, није био ни седам дана и умро је. Хтио је тамо да га сахране, тамо има дјецу из првог брака и желио је да буде тамо. Није очекивао да ће да умре. Био је у лошем стању, имао је метастазе. Мени су јавили само шта се десило – испричала је прошле године након Миланове смрти Лукићева те додала:

– Рекао мије да мора да иде у болницу. Рекла сам му да ћу доћи у фебруару, а он ми рече да се видимо тамо. Колега ми је рекао да му је лоше. Два дана сам причала с њим, трећи је већ умро… Као супруга сам морала све да обавим. Око банке, сахране и свега. Људи су ми помагали јер не знам течно да причам енглески. Доживјела сам велики стрес. Много сам се насекирала, тако је умро, ја у Србији. Нисам могла да одем, да помјерим карту, преноси Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана