Женска имена која су вијесници несреће: Избјегавајте их у широком кругу, нису за ваше принцезе

ГС
Foto: Илустрација

Према одређеним руским традицијама, вјерује се да имена могу утицати на судбину особе. Из тог разлога, одређена имена се сматрају непожељним за дјевојчице, јер се вјерује да доносе изазове и тешкоће у живот.

Вера

Име Вера симболизује унутрашњу снагу и способност превазилажења тешкоћа. Међутим, сматра се да дјевојчице са овим именом могу доживјети знатне препреке и изазове прије него што достигну благостање или успјех.

Александра

За дјевојчице које носе име Александра вјерује се да ће се често наћи у ситуацијама гдје морају да преузму бригу о породици и да се суочавају са свакодневним проблемима, чак и када би радије радиле нешто што их испуњава. Овај јаз између жеља и обавеза може довести до осјећаја незадовољства.

Тамара

Тамари се приписују изазови попут издаје и здравствених проблема. Такође се вјерује да је могуће да ће Тамара доживети неуспјехе у браку, можда чак и постати удовица или се развести. Ако се Тамара поново уда, може постати претјерано везана за свог партнера, што може довести до напетости у односу због њених страхова и сумњи, пише 24седам.рс.

 

Ове интерпретације имена долазе из традиционалних вјеровања и не треба их схватати превише дословно, али пружају занимљив увид у то како култура може обликовати перцепцију о именима и њиховом утицају на животе појединаца, пише Најжена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана