Жене откривају: Грешке које мушкарци најчешће праве у кревету

ГС
Жене откривају: Грешке које мушкарци најчешће праве у кревету

Непријатни тренуци током секса нису ништа неуобичајено. Некада су они посљедица мањка искуства, некада је алкохол тај који нас може повести на пут ка непријатностима. Осим тога, постоји низ других фактора и ситуација које могу да проузрокују нелагоду код обје стране.

Након дугог низа година и непријатности које су жене дожиљавале у спаваћој соби неке од њих одлучиле су да открију које су то најчешће грешке које мушкарци чине у сексу, а њима одмах покваре расположење, преноси британски Сан.

Када постану груби, а нису о томе претходно разговарали

„Не смета ми грубост, али хоћу прво да знам шта ме чека", коментарисала је једна жена, док се друга сложила: ‘Такође, моје груди су дио мог тијела. Не волим када их неко грубо стиска или штипа".

Многе жене су се потвдиле да је једна од највећих грешака гурање њихове главе према мушком полном органу. Оне кажу да желе саме да одреде желе ли орални секс и када је за то право вријеме.

"Као месо на роштиљу"

„Када им кажете да су супер и они одмах промијене то што раде или убрзају", гласио је један коментар, док се друга жена сложила: „Стална промјена положаја. Не желим да се осјећам као месо на роштиљу. Једна до двије позе у сексу су савршене за мене. И не, нису ми досадне".

Имитирање сцена из порно филмова

Једна девојка рекла је како мрзи када мушкарци копирају оно што су видјели у порно филмовима, умјесто да прате сигнале које им жена шаље.

„Оргазам није једини циљ. Желим да се забавим и уживам. Чак и ако га не постигнем одмах с новим партнером, нећу бити разочарана, ако је секс био добар", објаснила је једна од жена.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана