Жена са двије материце родила двије бебе у два дана

Агенције
Foto: Принтскрин

Келси Хачер (32) из Алабаме рођена је са двије материце.

У свакој од материца носила је по бебу, а породила се два пута у два дана. Порађала се 20 сати.

Кесли Хачер родила је једну кћерку у уторак, а другу у сриједу, саопштено је из Универзитетске болнице у Бирмингему, у америчкој савезној држави Алабами.

Објављујући на друштвеним мрежама долазак на свијет својих “чудесних беба”, Хачер је поздравила медицински тим назвавши их “невјероватним”, пренио је Би Би Си.

Мајка и дјевојчице су сада код куће и моћи ће да уживају у предстојећим празницима.

Келси има изузетно ријетко стање – утерус диделпхис, у којем особа има двије материце. Јавља се код око 0,3 одсто жена. На свом профилу “doubleuhatchlings” редовно дијели свакодневне утиске о трудноћи.

"Присутни са којима сам разговарала су ми рекли да не можемо ни да искључимо могућност да би једна беба могла бити порођена данима или недјељама прије друге, с обзиром на околност", објаснила је и додала:

"Знамо да је Бог дао ове невјероватне чудесне бебе и да је ишао испред нас у свим ситуацијама, тако да сам увјерена да ћемо бити безбједни и збринути од сада до порођаја. Потпуно вјерујемо да ће наш акушерски тим и болница пружити најбољу његу за нас, чак и са недостатком искуства", говорила је прије порођаја, преноси портал "Она".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана