Завела Трампа и чувеног принца, сад се шушка да је постала лезбијка

Г.С.
Завела Трампа и чувеног принца, сад се шушка да је постала лезбијка

Габријела Сабатини једна је од великих тениских звијезди које су се током година одлучиле повући из јавности, а након што се послије скоро годину дана појавила и направила фотографију с Карлосом Алкаразом, тениски свијет не престаје да прича о њој.

Некада најљепша тенисерка своје генерације изгледа сјајно и у шестој деценији, што је навело многе да се подсјете и њеног приватног живота.

Сабатини се напрасно повукла из тениса у 26. години због повреде стомачног мишића иако је до тада имала много успјеха.

Освојила је титулу на УС Опену 1990. годне, играла је финале Вимблдона годину дана касније, четири пута је заустављена у полуфиналу Аустралијан опена и пет пута у полуфиналу Ролан Гароса.

Била је симбол једне тениске генерације и по многима најљепша тенисерка у том тренутку.

Има највише побједа над играчицама на позицији број 1 међу онима које никада нису постале најбоље на свијету и у избору "Тенис магазина" проглашена је за 20. најбољу играчицу у посљедњих 50 година.

У јавности се појављивала врло ријетко иако је њена линија парфема глобално популарна. Прије појаве у недјељу, видјели смо је прошли пут прије годину дана када се појавила у тиму Франциска Серундола на мечу против Каспера Руда на турниру у Мајамију.

 Сада се појавила на турниру у Аргентини и фотографисала с Карлосом Алкаразом.

Млади Шпанац је био одушевљен, па је написао у еуфорији.

- Хвала ти много Габи што си дошла да ме видиш! Увијек је фантастично бити у твом друштву - написао је Алкараз.

Тенисерка је током каријере зарадила 8,7 милиона долара, а само од спонзорских уговора је повећала ту цифру неколико пута.

Никада се није удала, иако су њене везе испуњавале насловне стране жуте штампе широм планете. Дуго се причало о њеној вези са колегом Гиљермом Перезом Ролданом, али та веза није могла да успије.

 Чувена је прича када је принц Алберт од Монака одлучио 1988. године да је заведе. У једном тренутку се у медијима појавило и да би ускоро могла да постане принцеза, те да понесе презиме Грималди. То се није десило.

Већ годину дана касније се нашла у наручју Доналда Трампа, бившег предсједника Сједињених Америчких Држава.

Сабатини се тада заљубила у познатог бизнисмена и човјека који је градио имиџ плејбоја. Ни та веза није дуго трајала.

Током 1992. године се забављала с Рикијем Мартином, а тих пет мјесеци је често описивала као "најлуђу љубав у животу".

Повезивали су је током година и са Анријем Леконтом, чувеним тенисером, али и с Микијем Рурком, холивудским глумцем који јој је коментарисао фотографије, те с Леом Монтером, ТВ водитељем из Аргентине, али и Мајклом Болтоном, америчким пјевачем.

Те године лудог прелажења из једну у другу љубавну авантуру често се наводе као разлог због којег се никада није удала. Данас она никоме не открива да ли има дечка.

То је отишло толико далеко да многи тврде да је лезбијка. Сабатини је често фотографисана, неријетко кришом, у друштву дјевојака, а све је додатно подгријало то што често на Инстаграму објављује фотографије с дамама.

Причало се да је била у љубави с Лујан Грисолијом, блиском пријатељицом. Ипак, она никада није говорила о томе.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана