Зашто жене средњих година воле млађе мушкарце

ГС
Зашто жене средњих година воле млађе мушкарце

Истраживање је показало да су старије жене срећније с млађим мушкарцима.

Апликације за упознавање доказују да атрактивне жене у средњим годинама пре могу привући згодног младића у својим 20-им или 30-им, али не и 56-годишњака ван форме, проћелавог и исцрпљеног од пива, с бројним здравственим проблемима.

Позната сексолошкиња и савјетница за односе Трејси Кокс сматра да такви траже жене испод 40 година, увјерени да би могли бити привлачни управо тој групи жена. То је један од разлога зашто многе жене средњих година откривају радост забављања с неким много млађим од њих.

Подаци америчког списка показују да је постотак бракова између старијих жена и млађих мушкараца порастао у посљедње двије деценије: 14 посто бракова жена старијих од 50 година било је с партнером млађим најмање пет година.

Не само да је женама лакше излазити с млађим мушкарцима, оне које то раде су срећније. Америчко истраживање које је обухватило испитивање 300 жена показало је да су жене с најмање десет година млађим партнером срећније од оних с партнерима њихових година или старијим.

Нису сви младићи отворени за забављање са старијим женама, а није ни свака жена та којој одговара веза с млађим мушкарцем.

Тип жене која је склона изласцима с млађим мушкарцем обично изгледа боље од просјечне жене исте доби. Ове жене не морају нужно изгледати млађе од својих година, али имају велику секси привлачност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана