Зара повукла из продаје дјечју мајицу: Родитеље запањио натпис на њој

ГС
Foto: Принтскрин

Лаура је објавила фотографију дјечје мајице кратких рукава, која је због њене притужбе повучена из продаје.

Ријеч је о бијелој мајици на којој се могу видјети половице јагоде уз текст: "Загризи. Налет слатког ужитка, што га чини савршеним љетњим залогајем. Јагода: мала експлозија радости."

Никада не бих то обукла својим ћеркама

Мајка сматра да је тај натпис "се**уално сугестиван".

"Нисам од оних који су претјерано осетљиви на одјећу, али сам била у Зари и ово сам видјела на одјељењу за дјевојчице. Ако сте ово купили свом дјетету, треба озбиљно да поразговарате сами са собом, по мом мишљењу. У шоку сам. Јесам ли то само ја или ово једноставно није у реду? Никада не бих то обукла својим ћеркама. Не знам је ли проблем у мени или је ово очигледно погрешно", испричала је у видео снимку који је објавила на ТикТоку.

"Објавила сам ово на ТикТоку како бих добила мишљење других људи и врло је јасно да и други мисле исто што и ја. Врло је сугестивно. Ова мајица је била за дијете од 6 до 7 година и мислим да то није у реду", додала је мајка.

Зара одмах повукла мајицу

Има и оних који сматрају да је с мајицом све у реду и да су то само обичне јагоде.

На крају су се огласили и представници Заре.

"Није било намјере да ријеч 'залогај' на овој мајици имплицира било шта друго осим традиционалног значења те ријечи, што доказује и фотографија јагоде на одјевном предмету. Међутим, сада разумијемо да су неки појединци другачије протумачили наведени појам. Стога смо мајицу уклонили из продавница и са наше веб странице и извињавамо се због било каквог неспоразума или увреде", поручили су из Заре, а преноси „Дејли Мејл".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана