Занима нас само да ли има руке: "Девојка са крилима" и њен супруг страховали за бебу

ГС
Foto: Инстаграм

Дејана Бачко познатија као "Девојка са крилима" рођена је без горњих екстремитета, али то је не спречава да живи потпуно нормалним животом, а фебруару прошле године постала је и мајка.

Она и њен супруг Марко добили су девојчицу којој су дали име Лара, а сада су се у једном поткасту присјетили када је она била у благословеном стању, те су испричали једну сцену са ултразвучног прегледа.

Пар признаје да су по мало страховали да ли је са бебом све у реду, а када их је доктор прво питао да ли желе да сазнају пол бебе, њима то апослутно није било важно већ их је само интересовало да ли беба има руке.

- Били смо једном на ултразвуку и сад гледамо бебу и доктор нас пита да ли нас занима пол. Рекох: "Какав пол, човече, занима ме да ли има руке, да ли је све океј - рекао је Марко, на шта се Дејана надовезала:

- Ми смо се то шалили, али док сам била трудна само је било питање како ће се беба родити, само нам је било битно да се не роди као ја - додала је мама са крилима.

Ипак, Марко истиче да га и то не би спријечило да задрже бебу.

- А знаш који је био мој став? Шта њој фали, реално? Ако је све друго у реду, ако је то најгоре што може да буде, ја потписујем, пристајем, али хвала Богу све је било океј - сматра он, пише Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана