Воја Брајовић побиједио тумор на мозгу

GS
Foto: Arhiva

Глумац Воја Брајовић иза себе има веома богату каријеру, а улога Тихог у "Отписанима" му је донијела вртоглави успјех. Одувијек је био велики професионалац, о чему свједоче и бројне његове колеге које имају само ријечи хвале за сарадњу са њим.

То је потврдио и када му је малтене живот висио о концу, али он каријеру и своју публику није стављао у други план. Наиме, прије двадесет година Воја је имао озбиљних здравствених проблема. Након одигране представе отишао је на операцију тумора на мозгу.

Све је почело од трњења руке, а онда је услиједила дијагноза

Борба за живот почела је када је осјетио да му повремено трне рука. Прво је то покушао да игнорише и припише премору или да повеже са неким другим симптомима. Међутим, убрзо је почео да се јавља бол, а онда су симптоми постали учестали. Брајовић је посјетио љекара.

Резултати су показали да има тумор на мозгу. Оно што је било олакшавајуће код ове тешке дијагнозе, то је да је болест откривена на самом почетку, те да није показивала знаке озбиљне прогресије. По мишљењу стручњака, једна хируршка интервенција била је довољна за потпуно изљечење. Паузу између бројних представа у којима је играо како би се подвргао препорученој терапији, односно интервенцији.

Воја се јавио на вријеме, те је опоравак текао одлично и брзо се вратио послу који му је много тога пружио, преноси Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана