Викторија Бекам први пут проговорила о Дејвидовој афери

GS
Foto: HelloMagazine

Јуче је одржана премијера новог Нетфликсовог документарца – "Бекам", о славној фудбалској звезди Дејвиду Бекаму. Његова супруга, модна дизајнерка Викторија Бекам у филму је проговорила о најтежем и најболнијем периоду у животу, а ријеч је о времену када је Дејвид играо у Шпанији, током 2003. године.

Тада су у медије доспјели и наводи о његовој наводној превари, коју су Бекамови увек порицали. Међутим, сада су отворено проговорили о борби за спас своје везе.

Викторија је у документарцу емотивно рекла:


“Био је то најтежи период јер се осећало као да је свет против нас. Ево у чему је ствар – били смо једно против другог, ако ћу бити потпуно искрена. Знате, све до Мадрида понекад се чинило да смо ми против свих осталих, али били смо заједно, били смо повезани, имали смо једно друго. Међутим, кад смо били у Шпанији, није се баш чинило да имамо једно друго", рекла је Викторија. Додала је:

“И то је тужно. Не могу ни да вам опишем колико је било тешко и како је то утицало на мене. Била је то ноћна мора. Био је то апсолутни циркус, а сви воле кад циркус дође у град, зар не? Осим ако ниси у њему.”

Упитана да ли је замјерила супругу, бивша спајсица је одговорила:

"Ако ћу бити потпуно искрена, јесам. Тада сам била несрећнија него икада, у целом животу."

Додала је и да је потиснула трауму како би подржала свог супруга у његовој каријери:

"Није да сам се осећала изгубљено, јер сам увек водила рачуна о фокусу који му је требао."

Иако није споменуто име девојке са којом је Дејвид имао наводну аферу, у филму су приказани наслови који су се тада ширили медијима, па чак и онај – "Секс са Бекамом".

“Било је неких страшних прича с којима је било тешко носити се. Био је то први пут да смо ја и Викторија били под таквим притиском у нашем браку", рекао је фудбалер.

На питање редитеља Фишера Стивенса како је пар преживио, Дејвид је рекао:

"Сваки пут кад смо се пробудили осећали смо, знате, да постоји нешто друго... Обоје смо у том тренутку осећали да не губимо једно друго, али се утапамо. На крају, то је наш приватни живот. Било је дана када сам размишљао како ћу ићи на посао, како ћу отићи на тај терен за тренинг и изгледати као да је све у реду'. Осећао сам се физички болесно сваки дан кад сам отворио очи. Како ћу то учинити? Како ћу се носити са недаћама?”

Дејвид је признао да му је било тешко да се прилагоди шпанском начину живота након што је напустио клуб из свог детињства – Манчестер јунајтед – и наводи Викторијин боравак у Лондону на почетку његовог пресељења као фактор његове усамљености. Ту је све почело, каже.

Модна дизајнерка се такође присетила и порођаја с трећим сином Крузом 2005. године, док Дејвида није било тамо јер је имао фото-сешн за славне особе.

"Озбиљно?! Па, само што не пукнем"

Исечак из новина блеснуо је тада с фотографијом Дејвида с гламурозним певачицама Џенифер Лопез и Бијонсе.

“Помислила сам, 'Озбиљно, само што не пукнем, боли ме све, а ти као да се ја одмарам. Зезаш ме, је л' тако?! Имаш вражју фотографију с Џенифер Лопез, која је предивна и не намерава да има дете. Дакле, имала сам царски рез и сећам се како сам лежала тамо, не осећам се баш најлепше, нити добро, рецимо то тако, и сећам се да ми је неко показао насловну страницу новина на којој је била прелепа слика Дејвида између Џенифер Лопез и Бијонсе, а наслов је био 'Шта би рекла Пош?' Да ти кажем шта би Пош рекла. Пош је била од****н", рекла је љутито Викторија.

Мноштво звијезда придружило се Бекамовима на премијери, укључујући ТВ водитеља Џејмса Кордена, спортског водитеља Алекса Скота и уредницу америчког Вога Ану Винтур.

У документарцу Дејвид је хвалио своју жену јер је поднела његову себичност у каријери, што је укључивало и прелазак у ЛА Галакси 2007.

"ЛА је попут рехабилитационог центра"

Викторија је казала да јој се свиђа вријеме у Лос Анђелесу, док је Бекам признао да се мучио да се носи са стандардом фудбала МЛС-а, преноси Б92

Викторија се насмијешила и изјавила:

“Ослободила сам се бола. Неко ми је једном рекао да је Лос Анђелес попут рехабилитације за познате људе – зато увек видимо људе како Малибуом ходају у Угг чизмама и тренерци! Вероватно нисам схватала док нисам започела ову, да је назовемо, 'терапију', осећам се смирено с много тога што је можда у нашој првој сесији (интервјуа с Нетфликсом) још увек било пуно пригушеног беса, фрустрација... Сада то разумем.”

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана