Ваша страст према цвијећу открива ваш карактер: Пазите на оне који воле орхидеје

GS
Foto: Instagram

Речено је да цвијеће које волимо открива наше скривене особине, према тврдњама стручњака.

Ево како одређене врсте цвијећа које волимо могу открити нешто о нама:

Божур

Особе које воле божур нагињу моди, уживају у стилу и лијепој одјећи. Њихова грациозност подсјећа на нека прошла времена, а елегантна вјенчања и животни стил често су дио њихове стварности.

Хортензија

Љубитељи хортензија имају промјенљиво расположење с годишњим добима, при чему им је љето омиљено. Осјетљиви су и интензивни у друштвеним и радним окружењима, а воле све што се тиче воде и љета.

Ирис

Обожаваоци ириса одликују се достојанством, храброшћу и позитивном енергијом. Поуздани су и увек спремни пружити подршку без страха од изневеравања.

Јоргован

Љубитељи јоргована уживају у романтичној одјећи и воле антиквитете. Осјећај усправности и издвајања карактерише их попут самог цвијета јоргована.

Кала

Софистицираност и чврст став одликују љубитеље кале. Велики су естети, заљубљеници у лепе ентеријере и луксузан начин живота.

Каранфил

Особе које воле каранфиле су ванвременске, са суптилним осјећајем за филозофију и учење нових језика. Ови цвјетови носе симболику љубави, фасцинације и разноликости.

Лале

Љубитељи лале воде богат и разнолик друштвени живот, склони експериментисању и изузетно не воле досаду и предвидљивост.

Љиљан

Поштоваоци љиљана карактеришу се витким телом, дугим ногама и импресивном колекцијом ципела. Независни су и поносни у својим односима.

Магнолија

Љубитељи магнолије су посебни и отмени, често потичу из богатих и интелектуалних породица. Оријентални стил, мистицизам и духовност често су део њиховог живота.

Нарцис

Особе које воле нарцисе често су несебичне, помало затворене и рањивог срца. Дубоки су, аналитични и опрезни.

Орхидеја

Љубитељи орхидеја су лукави, помало тајанствени, самоуверени, спретни и храбри. Привлаче их егзотичне земље попут Новог Зеланда или Тајланда, а често се баве креативним пословима, преноси 24седам.

Ружа

Ружа, краљица цвећа, вољена је од стране правих романтика и заљубљеника у лепоту, природу и људе. Путовања и авантуре често су њихова страст.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана